Divorţul nu este o alegere pe care o poţi face uşor, dar se poate dovedi a fi cea mai bună decizie

divort.jpg

inima franta
Divorţul chiar poate fi şi o soluţie, nu doar o problemă.
foto: pixabay.com
Citeste tot despre: 

Un divorţ nu este niciodată uşor, chiar dacă tu îl iniţiezi. Dar decât să stai prea mult într-o relaţie nefericită, mai bine îţi faci curaj şi pleci. O căsnicie nereuşită ne poate afecta pe viaţă.

Chiar dacă nu toată lumea priveşte cu ochi buni divorţul, de cele mai multe ori, s-a dovedit a fi este cea mai bună decizie pe care o puteţi lua şi este cea mai bună cale spre un nou început. Viaţa ne poate pune uneori şi în faţa unor situaţii nedorite, aşa cum este divorţul de persoana pe care, la un moment dat, am iubit-o foarte mult.

Divorţul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei. Dacă se întâmplă să ajungi la divorţ înseamnă că este o decizie de care aveai nevoie, luată pe propria răspundere. Nu încerca să te învinovăţeşti doar pe tine, cu atât mai mult cu cât, divorţul a survenit din cauza faptului că relaţia nu putea să persiste într-o situaţie gravă şi deranjantă pentru ambii parteneri.

Divorţul chiar poate fi şi o soluţie, nu doar o problemă. Poate fi o soluţie către o viaţă mai liniştită, către un nou început alături de o persoană care să te merite. Împortant este să înveţi din propriile greşeli şi să îţi dai seama ce anume a dus la această ruptură, pentru a ştii pe viitor ce trebuie să corectezi şi ce trebuie să eviţi.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1