Discuţiile şi schimbul de păreri după sex fac minuni în cuplu

sex_total.jpg

discutiile si schimbul de pareri după sex
Oricât de minunat v-aţi simţi şi oricât de mult v-aţi iubi este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă
foto: 123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Foarte multe persoane se întreabă dacă există o reţetă perfectă pentru a avea parte de plăceri intense atunci când sunt cu persoana iubită în pat. Specialiştii într-ale sexului spun că da!

Secretul unei vieți sexuale de calitate, în cuplu, constă în faptul că trebuie să aveţi curaj să discutaţi despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în pat, să schimbaţi păreri şi să vă puneţi în practică fanteziile sexuale. Ele au rolul de a condimenta viaţa amoroasă şi a o face mult mai interesantă. Oricât de minunat v-aţi simţi şi oricât de mult v-aţi iubi este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să aflaţi care vă sunt şi cele mai ascunse gânduri.

Iar dacă le mai puneţi şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa intimă va deveni mult mai interesantă şi sexul va fi de calitate.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Sex sau dragoste diferente semnificative

  Sexul este modalitatea prin care femeia îşi confirmă feminitatea şi senzualitatea. Dacă nu se simte frumoasă şi dorită, ea nu se va simţi cu adevărat femeie şi nu îşi va trăi eficient sexualitatea. În schimb, bărbaţii nu au nevoie să fie seducători pentru acest lucru. Ei se pot simţi virili şi atrăgători şi pot avea o viaţă sexuală normală chiar dacă nu sunt tocmai arătoşi.

 • pastram iubirea pe termen lung intr-o relatie de cuplu

  Timpul şi cunoaşterea mai bună a partenerului erodează noutatea poveştii voastre de dragoste şi încetezi să îţi mai idealizezi iubitul. Odată ce idealizarea ia sfârşit, poţi simţi că te „dezîndrăgosteşti”, că nu mai trăieşti acea chimie a atracţiei.

 • sex cuplu calorii slabit sala

  Suntem siguri c-ai mai citit și tu despre câte calorii arzi în timpul sexului și că, poate, ți-a trecut și ție prin cap să sari peste o oră de sală gândindu-te că aceleași calorii le arzi printr-o partidă de sex.

 • strategii folosesc femeile pentru a atrage atenţia unui barbat

  De cele mai multe ori credem că bărbaţii fac prima mişcare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Sexologii au ajuns la concluzia că femeile sunt responsabile de fapt de iniţiativă, indiferent că e prin dans sau orice altă metodă de a-şi arăta disponibilitatea.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5