Din păcate, etapa de îndrăgostire nu durează o veşnicie. Ce trebuie să aveţi în vedere

inf.jpg

etapa de îndrăgostire nu durează o veşnicie
Etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult
foto: 123RF

Atunci când sunt îndrăgosţiţi, partenerii par să ignore orice altceva din jur pentru că nu au nevoie decât unul de celălalt. Fiecare dintre cei doi are impresia că și-a găsit jumătatea și că vor rămâne nedespărțiți o veşnicie.

Dar să nu uităm că etapa de îndrăgostire, în care ne descoperim partenerul cu mult interes, în care noutatea este prevalentă, iar viața sexuală foarte activă, nu durează foarte mult. Inevitabil, unul dintre parteneri va ajunge să se simtă sufocat, să își dorească să revină la viața pe care o avea înainte, în care să includă și alte activități și preocupări, în afara cuplului.

Evident, acest lucru produce celuilalt partener suferință. În plus, dacă este încă prins în etapa fuzională, va resimți dureros schimbările observate la partener. Aici începe criza unui astfel de cuplu, iar dacă cei doi nu au încă un stil de comunicare comun, dacă au dificultăți în acceptarea nevoilor celuilalt, în curând ajung la despărțire. Iar astfel de despărțiri sunt extrem de dificile și încărcate cu suferință, pentru că apar multe întrebări privind motivele care au dus la acest deznodământ.

 

Loading...

Citește și

  • Cum să faci un bărbat să se simta iubit

    Inconjuraţi de stres, de rutină, uităm deseori, atunci când ajungem acasă, să ne dedicăm în totalitate celui pe care îl iubim. Orice femeie poate face un gest pe care jumătatea sa masculină îl va aprecia cu siguranţă. Surprinzător sau nu, cele mai apreciate de către bărbaţi sunt gesturile de afecţiune.

  • O situaţie care poate afecta negativ relaţia cu noul partener

    Există posibilitatea ca atunci când intri într-o relaţie, familia şi prietenii să nu îl placă pe noul partener. Această situație poate afecta negativ relația, pentru că partenerul se poate simți prost, poate simți că este pusă asupra sa o presiune inutilă sau se poate simți nerespectat.

  • Ai aflat că eşti înşelată

    Una dintre cele mai neplăcute situaţii în care te poţi afla în viaţă este să afli că ai fost înşelată. Dacă ai trecut prin aceste momente, probabil ştii deja câtă furie, tristeţe şi durere poate fi acumulată la aflarea acestui lucru, mai ales dacă simţeai că partenerul tău este cea mai importantă persoană pentru tine. Oricât de dezamăgită ai fi după acest episod, nu te grăbi să le spui tuturor ceea ce ţi se întâmplă.

  • Sunteţi un cuplu la început de drum şi aţi decis să vă mutaţi împreună? Ei, acesta este cu adevărat un punct de cotitură. Dacă amândoi veţi şti să vă purtaţi bine şi respectaţi nişte reguli, relaţia are mari şanse de viaţă lungă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1