Din jurnalul intim al Pamelei de România: «Vorbele murdare mă inhibă în pat»

Citeste tot despre: 

Pentru că, până acum, v-am tot povestit cum îmi place să fiu răsfăţată în pat şi ce experienţe am avut la viaţa mea în materie de sex, astăzi m-am gândit să vă spun ce nu îmi place să-mi facă bărbaţii. Mai precis, cum să nu fie ei, dacă vor o şansă la inima mea.

Nu-mi plac bărbaţii firavi, spălăciţi. Pasiunea mea sunt bruneţii atletici, bronzaţi, cu ochii verzi şi privirea pătrunzătoare. Dar cum e greu de găsit un "mascul" cu astfel de ochi, mă mulţumesc şi cu bruneţii musculoşi, cu ochi negri sau căprui.

Vă mai spun un secret: în viziunea mea, bărbatul ideal este Enrique Iglesias.

Nu-mi place să se îmbrace la costum. Îi prefer pe cei cu haine casual, lejere, care le dau un aer cool. Mă inhibă un tip la costum şi, efectiv, nu mă pot imagina în pat cu el.

Nu-mi place să mi se vorbească urât, nici în viaţa de zi cu zi, nici în pat. Eu una sunt o fire romantică şi detest să ajung cu un bărbat în pat, iar el să înceapă să-mi vorbească "dirty"! În astfel de momente, brusc îmi piere orice urmă de interes faţă de acel tip.

Nu-mi place să mă tragă tare de păr, să mă altoiască ori să mă bruscheze în timpul actului sexual. Una e să mă tragă uşor de plete, alta e să simt că mă doare.

Dacă nu vreau să experimentez în pat chestii sado-maso, nu trebuie să insiste, pentru că astfel de practici nu-mi provoacă nici o plăcere, ba dimpotrivă, aştept să-l văd plecat cât mai curând din patul meu.

Nu-mi place să se parfumeze în exces. Prefer o notă suavă de parfum, pe care abia s-o simt atunci când mă apropii de el, decât să miroasă de la o poştă...

Mai citeşte:

Din jurnalul intim al Pamelei de România: «M-a vrut în pat, dar i s-a blocat jucăria»

Din

jurnalul intim al Pamelei de România: «Am fost virgină până la 15 ani»

Din

jurnalul intim al Pamelei de România: «Cu Vârciu m-am udat toată!»

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1