Dezavantajele iubirilor virtuale

virtual.jpg

iubiri virtuale dezavantaje
Agăţatul pe net ascunde multe surprize, nu doar plăcute
foto:123RF

Tot mai des auzim despre persoane care şi-au întâlnit jumătatea pe internet, prin intermediul unor site-uri de socializare. Specialiştii consideră că povestea cu chat-ul are şi părţi bune, dar şi părţi mai puţin bune. Ei ne atenţionează că sunt numeroase cazurile când o astfel de distracţie sfârşeşte fără happy-end.

Agăţatul pe net ascunde multe surprize, nu doar plăcute. Aşa că, fii foarte vigilentă, dacă simţi că o relaţie de prietenie se îndreaptă spre o altă direcţie, mai intimă. Psihologii sunt de acord că relaţiile pe net sunt distractive, dar nu sunt de dorit, pentru că există riscul de a pierde contactul cu lumea reală. Şi tot ei zic că persoanele care îşi caută perechea pe internet au de regulă o problemă.

De cele mai multe ori ascund un defect fizic, o frustrare sexuală sau intenţii necurate. Nu putem exclude însă acea categorie care reprezintă excepţia de la regulă: cei care caută să se distreze, arătându-şi adevărata faţă.

loading...
Loading...

Citește și

 • viata de cuplu sarcina schimba

  Să sperăm că înainte de sarcină aţi avut o relaţie fericită şi că amândoi v-aţi dorit la fel de mult un copil. Totuşi, chiar şi cele mai solide relaţii pot fi puse la încercare în timpul şi după sarcină.

 • griji viata sexuala

  Din ce în ce mai multe femei se plâng de lipsa orgasmului, dar care recunosc, în acelaşi timp, că iau cu ele în dormitor toate grijile de peste zi. Cercetătorii susţin că psihicul are un rol foarte important în atingerea orgasmului, mai ales în cazul femeilor.

 • cea mai mare frica a femeilor

  Cele mai multe femei se tem ca nu cumva iubitul lor să le înşele. Altfel, dacă el are cuvinte de laudă sau se uită admirativ la vreo altă reprezentantă a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate. Chiar dacă uneori flirtul cu alte persoane poate fi nevinovat este recomandat să nu se întâmple sub ochii partenerei de viaţă. Aceasta va începe să le urască pe toate potenţialele candidate la iubirea partenerului lor şi, evident, să facă foarte multe crize de gelozie.

 • momentul zilei barbatii dragoste

  Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.