A devenit dependentă de sex în urma unei operații: „Cu cât băbatul e mai tânăr, cu atât mai bine”

dependenta_de_sex.jpg

dependenta de sex
Se gândește numai la sex de când s-a operat de fibrom
Foto: The Sun

O femeie susține că o operație de histerectomie a transformat-o într-o adevărată „mașină de sex”. Nu ratează nicio ocazie să întrețină relații sexuale cu bărbați și cu cât sunt mai tineri, cu atât mai bine, potrivit afirmațiilor sale.

Sharon Whiteley (46 de ani) a declarat că înainte de operație, viața ei sexuală era inecistentă. Imediat ce a făcut o intervenție chirurgicală de îndepărtare a fibromului, apetitul său sexual a crescut în mod substanțial și a devenit de necontrolat, precizează The Sun.

În luna iunie a anului trecut, Sharon susține că s-a culcat cu nu mai puțin de cinci bărbați, iar de atunci a avut peste zece parteneri și nu dorește să se oprească. „Mă gândesc la sex 99% din timpul meu. Cu cât bărbatul este mai tânăr, cu atât mai bine. Săptămâna trecută am fost cu trei, toți având în jur de 20 de ani. Cu unul dintre ei am stat patru zile. Nu mă pot opri din cauza operației.”

sharon.jpg

dependenta de sex
Simte nevoia să aibă cât mai mulți parteneri
Foto: Facebook

Sharon este fotomodel freelancer și urmează niște cursuri pentru a învăța să devină coafeză. De când s-a operat, vița ei s-a schimbat în mod radical: „Înainte nu-mi simțeam corpul compatibil cu sexul și aveam grave probleme cu perioadele de cilcu. Acum nu le mai am și e fantastic.” Ea este mamă a unui copil, dar nu-și poate opri pornirile sexuale și se află într-o continuă căutare de parteneri.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1