Detalii pe care femeile trebuie să le ştie despre bărbaţii din viaţa lor

sex.jpg

Detalii femeile trebuie să le ştie despre bărbaţii
Bărbaţilor le place sexul. Surprinde-l de fiecare dată şi vei face din el un partener fidel
foto: 123RF

Într-o relaţie femeile şi bărbaţii au dorinţe, nevoi şi aşteptări diferite. Iată câteva lucruri pe care reprezentantele sexului frumos trebuie să le ştie despre partenerii din viaţa lor pentru ca o relaţie să funcţioneze.

Bărbaţilor le place sexul. Cu siguranţă îi place mai mult decât îţi place ţie. Surprinde-l de fiecare dată şi vei face din el un partener fidel.

Fă-l să se simtă util. Femeile se plâng că bărbaţii lenevesc pe canapea cu telecomanda în mână. Dar ei fac asta pentru că partenerele de viaţă nu le cer să facă ceva, aşteptând iniţiativa lor. Reprezentanţii sexului puternic au iniţiativă doar când este vorba de sex. În rest trebuie să le ceri.

Nu-l poţi schimba. Impacă-te cu această idee şi renunţă la orice eforturi pentru a-l face să fie, cât de puţin, altfel. Bărbaţii nu pot fi schimbaţi. Dacă îl iubeşti, iubeste-l asa cum e!

Nu încerca să-l faci să-şi aleagă prietenii. Îşi va alege mereu prietenii care îi convin lui. Este în codul lui genetic. Nu încerca să îl desparţi de prietenii lui. După sex, prietenii lui sunt următorul lucru pe lista de priorităţi.

Nu-i critica fostele iubite, în cazul în care le cunoşti. Bărbaţii au o loialitate instinctivă faţă de fostele iubite, poate chiar mai mare decât loialitatea pe care o au femeile faţă de foşti iubiţi.

Bărbaţii vor încerca mereu să facă sex anal. Nu ceda, dacă nu vrei, pentru că-l iubeşti.

Nu face cu iubitul tău comentarii despre kilogramele tale în plus. Abia atunci o să vadă că te-ai îngrăşat!

Loading...
 
 

Citește și

 • Masarea prostatei act sexual foarte plăcut pentru bărbaţi

  Această practică „masajul prostatei” este foarte plăcută pentru bărbaţi, ei ajungând la orgasm foarte uşor prin stimularea acestei glande, ce se poate face atât pe la exterior, prin stimularea perineului, sau prin rect. Iată cum procedaţi:

 • vrei să începi o relaţie nouă lasă deoparte experienţa trecută

  Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

 • Încă un mit spulberat! Cât ar trebui să dureze o partidă de amor ideală

  Un nou sondaj a descoperit care e durata medie a preludiului şi a sexului la persoanele aflate într-o relaţie. Aşadar, iată cât trebuie să dureze o partidă de amor ideală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1