Degetele te trădează! Ce spun mâinile despre personalitatea ta şi viaţa ta sexuală

maini.jpg

studiu, maini, lungimea degetelor, fizionomie, trasaturi, personalitate
Tu în care dintre cele trei categorii te încadrezi? O să fii surprins de trăsături

Lungimea degetelor de la mâni dezvăluie detalii extrem de interesante despre tine. Conform unui studiu realizat de specialiştii din cadrul Departamentului de Fiziologie Experimentală din cadrul Universităţii Oxford, nu există doi oameni cu mâini asemănătoare în lume. Lungimea degetelor inelare şi arătătoare indică un lucrur important: cât de predispuşi sunteţi la aventuri extraconjugale.

Este suficient să te uiţi la mâinile cuiva să ştii dinainte dacă o să te înşele sau nu. Conform studiului realizat de cercetătorii de la Oxford pe 575 de voluntari din America de Nord şi Marea Britanie, bărbaţii şi femeile se împart în două categorii mari: cei făcuţi pentru relaţii scurte şi cei statornici. La aceste date recoltate direct de la voluntari, s-au mai adăugat 1.314 de fotografii ale mâinilor unor bărbaţi şi femei din Scoţia, Irlanda şi Ţara Galilor. Conform infotmaţiilor s-a descoperit un lucru important: cu cât arătătorul este mai mic în raport cu inelarul, cu atât sunt şanse mai mari ca persoana respectivă să îşi înşele partenerul. În cazul inelarului egal cu arătătorul, persoana respectivă este loială, dedicată şi construită genetic pentru relaţii de lungă durată. Cercetătorii de la Spitalul Universitar Gachon Gil din Coreea de Sud au măsurat arătătorul şi penisul a 144 de voluntari. Astfel s-a descoperit că cei care au o diferenţă mai mică de dimensiune între inelar şi arătător au penisuri mai mari.

Iată care sunt principalele trei tipuri de personalitate în funcţie de lungimea degetelor

A: Inelarul mai lung decât arătătorul

Cei cu inelarul mai lung decât indexul sunt şarmanţi şi pragmatici. Au un magnetism aparte, care rezultă din charisma cu care s-au născut, ci nu neapărat din aspectul fizic. În plus, aceştia au şanse vizibil mai mari de a câştiga mai mulţi bani. Au tendinţa de a rezolva cu uşurinţă problemele tehnice şi sunt predispuşi să devină afacerişti, oameni de ştiinţă sau cercetători.

B: Arătătorul mai mare decât inelarul

Persoanele cu arătătorul mai lung decât inelarul sunt bune confidente, independente şi firi puternice. Cei din această categorie sunt ambiţioşi perseverenţi şi realizează tot ce îşi pun în minte. Sunt lideri înnăscuţi, au fler infailibil şi muncesc intens să-şi atingă scopurile. Nu dau înapoi din faţa niciunei provocări şi reuşesc să îi convingă şi pe alţii să le urmeze exemplul.

C: Inelarul egal cu arătătorul

Persoanele care au arătătorul egal cu inelarul sunt pacifiste prin definiţie. Sunt calme, lente şi preferă să stea în locuri aşezate cu puţină agitaţie. Îşi organizează foarte bine vieţile personale, sunt prieteni de încredere, devotaţi, dedicaţi şi implicaţi. Sunt săritori la nevoie şi au un spirit justiţiar înnăscut. Domeniile care îi prind cel mai bine sunt: arhitectură, publicitate, învăţământ.

loading...
Loading...

Citește și

  • sex in timpul menstruatie avantaje

    Pentru cuplurile trainice în care nimic nu mai este un secret, sexul în timpul menstruaţiei este un subiect interesant de pus în practică. Cheia reuşitei unei astfel de experienţe, este ca amândoi să fiţi relaxaţi, să acceptaţi curioşi ideea şi să puteţi să vă bucuraţi unul de celălalt fără să vă gândiţi la aspecte negative.

  • situatiile in care sexul nu mai este atractiv

    Există destul de multe situaţii când sexul oricât de minunat ar fi nu mai este atât de atractiv pentru femei. Din această cauză, ele evită, pe cât posibil, să mai facă dragoste.