De obicei, bărbaţii sunt cei care au iniţiativa în dormitor. Învaţă să iniţiezi şi tu, iubitului tău sigur i-ar plăcea

nmf.jpg

De obicei bărbaţii sunt cei care au iniţiativa în dormitor
Nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor, învaţă să iniţiezi şi tu
foto: 123RF

De obicei, bărbaţii sunt cei care au iniţiativa în dormitor. Dar iubitului tău sigur i-ar plăcea să preiei tu controlul din când în când. Să iniţiezi partide de amor, să stai deasupra sau să încerci să-l seduci. Un astfel de comportament îl va încânta în mod sigur.

Nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor, învaţă să iniţiezi şi tu. Cu toţii vrem să fim admiraţi şi doriţi, iar într-un cuplu, iniţierea momentelor de intimitate nu revine unui singur partener. Componenta sexuală joacă un rol important în calitatea unei relaţii, iar asupra acesteia trebuie să ne concentrăm, întrucât în timp, ea se poate deteriora.

Când faci parte dintr-un cuplu şi există sentimente puternice pentru partener, nu ai motive să refuzi să experimentezi această latură a relaţiei voastre şi nici să atribui responsabilitatea ei celuilalt. Denotă deschidere faţă de celălalt, interes şi, în egală măsură, una dintre cele mai importante componente a unei relaţii.

În timp, atracţia noutăţii şi îndrăgostirea de la începutul relaţiei îşi vor pierde din intensitate. Acestea sunt înlocuite de o abordare conştientă a actului, de explorare, de jocuri, de fantezie şi de interes pentru a păstra dorinţa ascunsă.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Sexul este o formă de activitate fizică dar şi de iubire

  Sexul, discuțiile, timpul petrecut împreună relaxându-ne sau muncind, grija pe care o împărțim pentru casă și familie sunt toate forme ale iubirii pentru noi, femeile. Sexul e parte din întreg, dar nu factor definitor. El derivă din căldura simțită de femei în relație, dar nu generează căldura respectivă.

 • Motivul cel mai cunoscut pentru care femeile mimează orgasmul

  Să spunem că nu este atât de grav dacă ai făcut-o la un moment dat din plictiseală sau din dorința de a nu-i răni orgoliul partenerului de viață. Însă, o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul, nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce, în timp, la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare.

 • simptomele celor mai frecvente boli cu transmitere sexuala

  Bolile cu transmitere sexuală, din păcate, nu prezintă întotdeauna simptome, motiv pentru care controalele medicale regulate trebuie făcute la cel mai mic semn de îngrijorare. Cu cât sunt descoperite mai din timp, cu atât cresc şansele ca acestea să poată fi tratate cu succes.

 • Vreţi nopţi fierbinţi în dormitor

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care aveţi nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.