De ce unii bărbaţi sunt tentaţi să rămână singuri

singuri.jpg

unii barbati sunt tentati sa rămână singuri
Unii bărbaţi sunt tentaţi să rămână singuri pentru a putea profita din plin de oprtunităţile oferite de celibat
foto:123RF

Nevoia de afecţiune, de siguranţă şi de încredere reprezintă un imbold pentru a începe o relaţie alături de persoana care te atrage. Totuşi, există bărbaţi care evită să se implice într-o relaţie, preferând celibatul.

Odată ce sunt conştienţi că pot avea parte de experienţe sexuale fără obligaţii, care le conferă plăcerea şi afecţiunea de care au nevoie, fără a le cere implicare afectivă directă, unii bărbaţi sunt tentaţi să rămână singuri pentru a putea profita din plin de oportunităţile oferite de celibat.

Totodată, pe măsură ce înaintează în vârstă, persoanele de sex masculin devin conştiente că, pentru a susţine o familie, este necesar ca ei să muncească mai mult, să îşi asume anumite decizii şi să lupte pentru a dobândi un statut social cât mai apreciat de cei dragi.

Toate acestea se transformă într-o sarcină colosală, copleşitoare pentru caracterele masculine mai slabe, înzestrate cu puţină determinare şi încredere în forţele proprii, de aceea, adesea, aceştea au nevoie de o susţinere feminină constantă, care să îi motiveze să progreseze şi să se maturizeze.

 

Loading...

Citește și

 • Neintelegerile conflicte in relatia de cuplu

  Se pare că sexul într-o relaţie nu înseamnă întotdeauna fluturaşi şi plăceri infinite. Pe parcurs lucrurile se pot schimba, din diferite motive şi pot apărea tot felul de conflicte.

 • soare dorinta sexuala

  Puţini sunt oamenii care îşi dau seama că razele soarelui chiar ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale. În general libidoul se modifică în funcţie de anotimp şi creşte odată cu gradele din termometru.

 • cuplu parterner viata sexuala intim flirt

  Tu şi partenerul tău vă simţiţi străini atunci când vine vorba de sex? Dacă nu aveţi următoarele lucruri în comun, ar cam trebui să vă spuneţi adio!

 • greseala majora implicati relatii serioase

  Odată cu trecerea timpului, cei implicaţi în relaţii serioase tind să nu mai acorde atenţie partenerului de viaţă, iar acest lucru declanşează depresii, supărări, frustrări, anxietate şi, nu în ultimul rând, favorizează înşelatul, deoarece persoanele care se confruntă cu astfel de situaţii încearcă să caute împlinirea în altă parte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1