De ce sunt femeile irezistibil atrase de către bărbaţii rebeli?

reb.jpg

 de ce sunt femeile irezistibil atrase de catre bărbaţii rebeli
Cele mai multe femei sunt atrase de barbații rebeli, iar asta în detrimentul celor care le oferă stabilitate
foto: shutterstock

Cele mai multe femei sunt irezistibil atrase de bărbații rebeli, iar asta în detrimentul celor care le oferă stabilitate. Fără îndoială, viața lângă un bărbat rebel va fi întotdeauna palpitantă. Mereu în căutarea aventurii, bărbatul rebel își va testa limitele la maximum! Reprezentantele sexului frumos sunt, în acelasi timp, intrigate și incitate de non-conformismul acestor bărbați. Dacă adăugăm spiritul de aventură celorlalte trăsături care-i definesc pe rebeli, e de la sine înțeles de ce femeile se îndrăgostesc de ei.

Departe de a fi amabili, timizi şi respectuoşi, bărbaţii rebeli au o sumedenie de tresături care le fac pe reprezentantele sexului frumos să îi dorească foarte mult. Nesupus regulilor, acest tip de bărbat emană siguranţă de sine, încredere şi putere. De multe ori este carismatic, în căutare de senzaţii tari şi atrage prin stilul său de viaţă dinamic. Puterea sa este emanată prin atitudinea sa sfidătoare faţă de tot ceea ce este impus, lăsând impresia că în viaţă deţine controlul în toate privinţele. Femeile implicate în relaţii cu acest gen de bărbat pot descoperi că acesta îşi va exercita dominaţia şi pe plan personal, fiind o persoană manipulatoare şi lipsită de empatie.

În căutarea bărbatului perfect, o femeie care se îndrăgosteşte de un “rebel” va proiecta asupra lui şi alte caracteristici pozitive, care corespund aşteptărilor ei, pe care însă partenerul în realitate nu le posedă. Ea alege să ignore semnele de control, dominaţie, agresivitate, pentru că dacă le-ar recunoaşte, ar însemna să iasă din relaţie. Dar acest lucru ar presupune spulberarea fanteziei sale despre bărbatul pe care îl are în faţă şi acceptarea realităţii.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Iată una dintre cele mai frecvente cauze ale distanţării dintre parteneri

  Lipsa comunicării este una dintre cele mai frecvente cauze ale distantării între partenerii de cuplu şi o cauză a multor despărţiri. Unii constată, de cele mai multe ori, la sfârşitul relaţiei că nu au comunicat niciodată cu adevărat cu partenerul lor.

 • Motivul pentru care bărbaţii aleg să îşi înşele partenera

  Există o convingere unanim acceptată că bărbaţii sunt mai infideli decât femeile. Şi chiar dacă multe femei calcă strâmb, statisticile arată că bărbaţii sunt mai predispusi să înşele. De la îndreptarea atenției spre altceva până la înșelat mai e doar un singur pas. Bărbații au nevoie de răspunsuri, tocmai de aceea aleg să își înșele partenera cu alte femei care fie îi consideră cei mai buni, fie le întăresc ideea că pot avea pe cine doresc. Pe de altă parte, femeile își trădează partenerii din frustrare și din dorința de a simți, din nou, fiorii pasiunii.

 • Nu ştii ce să vorbeşti cu o femeie pentru ai stârni interesul

  Nu știi ce să vorbești cu o femeie, cum să te porți, ce să faci ca să-i stârnești interesul și atracția? Pentru a-i spune lucrurile potrivite femeii pe care vrei să o cucereşti, ar trebui să o cunoşti destul de bine, ca să nu o dai în bară. Sunt, totuşi, câteva direcţii care nu dau greş cu nicio reprezentantă a sexului frumos.

 • Concepţia greşită pe care o au unii bărbaţi atunci când vor să cucerească o femeie

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic sunt de părere că pot cuceri o femeie oferindu-i constant cadouri, indicând într-un fel sau altul că afecțiunea acesteia ar putea fi cumpărată. Evident, acest lucru este neplăcut, deranjant, jignitor și totodată demonstrează că astfel de persoane nu înțeleg care este sensul dăruirii unui cadou celei pe care o placi, o iubești.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1