De ce soțul tău nu mai face sex cu tine!

cuplu_suparat_600x400.jpg

sex partener refuz atractie lipsa depresie
Din păcate, poate avea o aventură.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Este destul de frustrant pentru o femeie să își dea seama că soțul ei nu mai vrea să facă sex, asta după ce, înainte de nuntă, relațiile lor intime erau minunate. Totuși, nu întotdeauna o amantă este vinovată pentru distanțarea dintre soți.

Iată de ce este posibil ca soțul tău să nu mai vrea să faceți sex.

Este deprimat

Foarte mulți oameni se simt deprimați atunci când nu au parte de relații intime. Este posibil ca anterior să se fi lovit și el de refuzuri din partea ta, ceea ce i-a cam tăiat cheful de a mai face sex. În multe cazuri, însă, el poate folosi "depresia" ca o scuză pentru alte motive mai reale, de care nu vrea să știi.  Totuși, chiar și în această situație, soțul tău fi în continuare sedus, dacă știi la ce butoane să umbli. Dacă el este deprimat din punct de vedere clinic, este o poveste complet diferită și trebuie tratată în mod corespunzător.

Nu mai este atras de tine

Dacă îl ațâți doar atunci când el este foarte ocupat sau nervos, este posibil ca, treptat, cheful lui să se diminueze. De asemenea, creșterea în greutate și modificări esențiale ale aspectului fizic contribuie la înrăutățirea problemei. Multor femei le place să creadă că iubirea nu ar trebui să fie condiționată de cât de mult cântărește, dar nu mereu se întâmplă așa. Problema nu este dragostea, ci doar atracția sexuală. Un om te poate iubi pentru totdeauna, dar dacă te îngrași prea mult, este posibil ca întâlnirile romantice să fie tot mai rare.

Află pe clickpentrufemei.ro de ce soţul tău nu mai face sex cu tine. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1