De ce refuză femeile sexul anal? 4 motive justificate, dar rezolvabile

sex_anal.jpg

de ce refuză femeile sexul anal
Lipsa încrederii în partenerul de viață le determină pe cele mai multe femei să facă sex anal
foto: 123RF

Cele mai multe femei se tem și refuză sexul anal, deoarece consideră că nu se pot bucura de plăcere. Odată ce ele reușesc să treacă peste frica de necunoscut și acceptă provocarea sexului anal, își dau seama că și-au facut griji degeaba.

Vreți să știți de ce refuză femeile sexul anal? Din punctul lor de vedere există o mulțime de motive pentru a nu accepta o astfel de experiență. Unele dintre ele ar fi: lipsa încrederii în partenerul de viață, un penis prea mare sau lipsa plăcerii. Sunt temeri explicabile, dar ce pot fi evitate cu grijă şi afecţiune din partea bărbatului.

De ce refuză femeile sexul anal: De frica durerii

Lista de motive pentru care femeile refuză să facă sex anal e lungă. Cele cu adevărat importante sunt mai puţine. În primul rând, durerea este cea care le determină să refuze o astfel de experiență. Lipsa lubrifierii, a excitării corespunzătoare și o stare de nervozitate sunt factori care fac ca sexul anal să fie dureros.

De ce refuză femeile sexul anal: N-au încredere în partener

De cele mai multe ori lipsa încrederii în partenerul de viață le determină pe femei să refuze sexul anal. Unele reprezentante ale sexului frumos sunt speriate de gândul că își pot dezgusta iubitul sau se tem să nu fie rănite după o astfel de experiență. În cel mai rău caz, ele se consideră chiar denigrate în cercul de prieteni.

De ce refuză femeile sexul anal: De teama problemelor de sănătate

Există o categorie de femei care sunt reticente în fața ideii de a face sex anal. Din punctul lor de vedere, unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal este că predispune la unele probleme de sănătate. Într-adevăr, practicat în mod frecvent, fără lubrifiant sau fără o pregătire în prealabil, care să ajute la dilatarea mușchilor sfincterului anal, se poate întâmpla ca țesuturile să își piardă din elasticitate sau să fie lezate. Însă toate aceste probleme pot fi evitate dacă se respectă niște reguli de bază. Bărbatul trebuie să-și trateze partenera cu foarte multă delicatețe, să folosească lubrifiant, astfel încât această experiență să fie una plăcută și satisfăcătoare pentru ambii parteneri.

De ce refuză femeile sexul anal: Penisul partenerului este prea mare

Dimensiunea penisului poate fi unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal. Cele mai multe femei consideră că organul genital al bărbatului este prea mare pentru un orificiu atât de mic, cum este anusul. Din acest motiv, ele refuză și nu concep să facă vreodată sex anal.

Concluzia e că femeile pot face sex anal dacă acest lucru este stabilit de comun acord cu partenerul şi dacă ele cred că le poate aduce un plus de fantezie în viaţa sexuală. Practicat cu atenţie şi tandreţe, sexul anal poate fi satisfăcător în cuplu.

loading...
Loading...

Citește și

 • preludiul perfect pentru orice cuplu

  Atunci când vreți să vă faceți viața sexuală mai interesantă și incitantă, nu trebuie decât să o mai condimentați din când în când cu noi poziții sexuale. De exemplu, poziția Menghina merită experimentată și cu siguranță vă va scoate din rutină.

 • ca sa mananci in noaptea de revelion ca sa faci sex nebun

  Se pare că, dacă vei știi cum să-ți răsfeți iubitul culinar chiar și în noaptea de Revelion, șansele unei partide de sex vor crește simțitor. Sunt o serie de alimente care după câteva guri de ajută să ajungi mult mai repede în al nouălea cer.

 • pozitii de sex pentru 2016

  Am intrat, deja, în Noul An, iar cei mai mulți dintre noi și-au stabilit noi obiective, și-au făcut planuri, însă nu trebuie să uitați că și viața sexuală are rolul ei. Din acest motiv, vă recomand 6 poziții de sex pentru 2016 de care merită să vă bucurați.

 • sfaturi ca sa cuceresti un barbat in noaptea de revelion

  Întâlnești la o petrecere în seara de Revelion un bărbat care îți place și nu știi ce să faci pentru a-i atrage atenția asupra ta. Există câteva lucruri simple care vor funcţiona instant. Decența, bunul simț, stilul și siguranța de sine sunt câteva calități pe care bărbații le apreciază la femei.