De ce preferă bărbaţii sexul de dimineaţă. Testosteronul joacă un rol important

dimineata.jpg

prefera barbaţii sexul de dimineaţa
Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Începutul zilei este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

Nivelul acestuia în organism variază de-a lungul zilei, în funcţie de bioritm. Iar cea mai ridicată valoare, spun specialiştii, se înregistrează de obicei dimineaţa, în timp ce valorile cele mai scăzute se înregistrează seara sau pe timpul nopţii.

Din acest motiv, bărbaţii nu au chef să facă amor seara, însă dimineaţa nu ar refuza niciodată o partidă de sex. Prin urmare, femeile nu ar trebui să se supere pe iubiţi pentru că nu sunt dispuşi tot timpul să facă prostioare, nu este vina lor, ci a naturii.

Pentru ei este pur şi simplu mai uşor şi mai plăcut să pună în funcţiune erecţia de dimineaţa şi să-şi înceapă ziua cu un orgasm satisfăcător, decât să se străduiască foarte mult seara.

 

Loading...

Citește și

 • barbatii sex femeile dragoste

  Sexul este modalitatea prin care femeia îşi confirmă feminitatea şi senzualitatea. Dacă nu se simte frumoasă şi dorită, ea nu se va simţi cu adevărat femeie şi nu îşi va trăi eficient sexualitatea. În schimb, bărbaţii nu au nevoie să fie seducători pentru acest lucru. Ei se pot simţi virili şi atrăgători şi pot avea o viaţă sexuală normală chiar dacă nu sunt tocmai arătoşi.

 • dieta miros vaginal femei

  Multe femei se plâng de faptul că vaginul lor are un miros neobişnuit, chiar dacă s-au spălat bine, iar acest lucru poate fi un factor constant de disconfort, mai ales dacă este observat de partenerul de sex.

 • lucruri despre masturbarea la barbati

  Puține persoane vorbesc despre masturbare ca fiind o parte esenţială a vieţii sexuale. Este o activitate sănătoasă, având numeroase beneficii pentru organism şi pentru starea de spirit.

 • yoga exercirii imbunatatirea vietii sexuale

  Considerată de unii o artă, de alţii o disciplină ce trebuie învăţată, yoga este de fapt o practică indiană străveche, caracterizată prin meditaţie şi exerciţiu fizic, ce poate îmbunătăţi viaţa sexuală, flexibilitatea corpului, poate reduce semnificativ stresul şi poate, în general, ameliora starea de sănătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1