De ce nu trebuie să te simţi ruşinată de „vaginul zgomotos”

vaginul_z.jpg

flatulenta vagin zgomotos sex
Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos se simt ruşinate când vaginul lor face zgomot
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Multe femei se simt ruşinate când vaginul lor face zgomot. De fapt, este un lucru perfect normal. Atât de normal încât există şi un termen argotic pentru a-l denumi, o „flatulenţă vaginală”.

Zgomotul se datorează ieşirii aerului care a fost pompat înăuntru prin penetrare. Se întâmplă mai ales în poziţiile cu penetrare prin spate. Nu se poate face nimic în această privinţă, dar penetrările mai scurte şi schimbarea unghiului ajută.

Ocazional, aerul prins în vagin poate fi neplăcut sau chiar dureros

Dacă ţi se întâmplă şi ţie, roagă-l pe partenerul tău să se retragă şi să reia penetrarea imediat, într-o poziţie faţă în faţă. Toţi bărbaţii ştiu acest lucru, cu excepţia unora care nu au experienţă deloc. Deci, chiar nu este nici un motiv să-ţi faci griji în această privinţă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cand au pofta de sex femeile gravide

    Cele mai multe viitoare mămici refuză să mai facă sex în timpul sarcinii, temându-se că acest lucru i-ar putea dăuna copilului. De asemenea, se gândesc că penetrarea poate răni fătul sau poate provoca avortul. Când au poftă de sex femeile gravide? Depinde de fiecare mămică în parte și de felul în care se simte.

  • cat de importanta este viata sexuala in cuplu

    Râsul este considerat cel mai bun medicament. Cuplurile în care umorul se regăsește zilnic sunt mai fericite și trec mult mai ușor peste momentele dificile. Din acest motiv, vă recomandăm cele mai tari bancuri sexuale.

  • cum ii spui ca vrei o relatie deschisa

    Este bine de știut că relația deschisă este una în care ambii parteneri au libertatea de a se întâlnii și cu alte persoane, iar acest lucru implică chiar și relații sexuale. Cum îi spui că vrei o relație deschisă? Nu este chiar atât de simplu și din acest motiv discuțiile pe acest subiect trebuie purtate cu foarte multă atenție.

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1