De ce nu trebuie să îi refuzi partenerului tău tot ce îţi propune în pat

tocuri.jpg

nu trebuie refuzi partenerului tot ce îţi propune în pat
Dacă refuzi de fiecare dată când propune ceva, ai să-i dai de gândit şi o să creadă că nu te interesează nevoile lui
foto: 123RF

Dacă în cazul femeilor sexul nu este chiar un element primordial al vieţii de cuplu sănătoase, lucrurile stau altfel din perspectiva bărbaţilor. Pentru aceştia, sexul este o componentă importantă a unei relaţii pe termen lung şi, din acest motiv, nu trebuie să le refuzaţi anumite plăceri.

Nu refuza tot ce îţi propune iubitul în pat

Partenerul tău vrea să-i vorbeşti murdar şi să porţi tocuri în timp ce faceţi sex? Nu-l refuza din prima, gândesşte-te la propunerea lui. Cu siguranţă asta îl excită pe el. Atâta timp cât nu te afectează fizic şi emoţional şi nu trece graniţa înspre fetiş, în sex poţi încerca orice şi nimeni nu te va judeca.

Dacă refuzi de fiecare dată când propune ceva, ai să-i dai de gândit şi o să creadă că nu te interesează nevoile lui. Treci peste pudism şi încearcă ce îţi propune măcar o dată. Sau măcar adaptează ce îşi doreşte la ceva ce crezi că îţi va face şi ţie plăcere. Poţi chiar să propui şi tu ceva, la fel de nou pentru voi.
 


 

Loading...
 
 

Citește și

 • Femeie blonda

  Femeile care îşi pun baza în aspectul fizic pentru a atrage atenţia bărbaţilor ar trebui să ştie că frumuseţea exterioară păleşte în faţa altor calităţi care fac cu adevărat o femeie atrăgătoare.

 • Scăderea calităţii actelor sexuale principalii factori

  Activitatea sexuală este o componentă importantă a vieţii oricărui om, ce ne oferă satisfacţii fizice, dar şi de natură psihică. Chiar dacă multe persoane consideră că îmbătrânirea este principala cauză a scăderii calităţii vieţii sexuale, trebuie să stim că există mai mulţi factori ce pot avea o influenţă negativă asupra calităţii actelor sexuale de-a lungul vietii unei persoane. Află care sunt:

 • Lucrul care îi împinge pe cei mai mulţi bărbaţi să înşele

  Atât femeile cât şi bărbaţii nu vorbesc deschis despre fanteziile lor şi despre ce le-ar plăcea să experimenteze în pat alături de partenerul de viaţă. Această greşeală este una dintre principalele cauze ale adulterului: faptul că cei doi nu comunică şi le este teamă că partenerul va respinge fantezia lor.

 • Acest obicei poate afecta negativ o relaţie de dragoste

  Negarea certurilor este un obicei care, în timp, poate afecta serios o relaţie de dragoste. Unor persoane le place să spună că nu se ceartă niciodată, chiar dacă se întâmplă să aibă divergenţe, iar acest lucru nu este deloc în favoarea lor. Potrivit specialiştilor, acesta este un semn de perfecţionism în relaţie, care uneori poate crea aşteptări mult prea distante de realitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1