De ce nu mai au chef bărbaţii să facă sex cu partenerele lor?

sex.jpg

nu mai au chef bărbaţii facă sex partenerele lor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Reprezentanţii sexului puternic pot trece prin momente care le cauzează o scădere a libidoului, iar acest lucru să le afecteze în mod negativ viaţa de cuplu. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt motivele pentru care bărbaţii nu mai au chef să facă sex cu parteberele lor.

Testosteronul este la un nivel scăzut

Deficitul de testosteron poate fi una dintre cauzele pentru care iubitul tău nu mai are chef de sex. Această afecţiune se numeşte hipogonadism. Cum poţi să-ţi dai seama dacă se află într-o astfel de situaţie? Pe lângă libidoul scăzut, el se plânge de oboseală, nu mai are energie, este într-o stare mai mereu proastă, pierde din masa musculară şi suferă şi de disfuncţii erectile. Aproximativ 97% dntre bărbaţii care suferă de un nivel scăzut de testosteron au trăit o experienţă negativă în ceea ce priveşte viaţa lor sexuală. Din fericire însă această afecţiune se tratează medicamentos.

Nu se mai simt iubiţi

Dacă nu îi oferi în fiecare zi afecţiune, bărbatul de lângă tine îşi va pierde încet, încet apetitul sexual. Iar dacă nici tu, la rândul tău, nu îi aprinzi imaginaţia cu nimic, atunci s-ar putea să aveţi o problemă de cuplu. Pierderea libidoului la bărbaţi ţine de mici cauze medicale, dar de mari probleme în ceea ce priveşte femeia din viaţa lor.

Stresul

Şi stresul este un factot determinat, extrem de important atunci când iubitul tău îţi întoarec spatele seară de seară. Ratele la bancă, taxele şi impozitele, chiria sau întreţinerea sunt motive de îngrijorare, iar iubitul tău s-ar putea,  la un moment dat, să nu le mai facă faţă.

Se masturbează foarte des

Masturbarea este sănătoasă dacă nu devine o obsesie sau o activitate excesivă. Dacă iubitul tău se masturbează des ar putea să nu mai fie foare interesat de sexul cu tine deoarece plăcerea pe care şi-o provoacă singur poate fi de o intensitate mult mai mare faţă de ceea ce îi oferă sexul în doi. Ce poţi face? Vorbeşte-i deschis despre problema lui şi ajută-l să şi-o înţeleagă. Poţi încerca, de asemenea, şi tu câteva picanterii în pat pentru a-i infierbânta imaginaţia.

Loading...

Citește și

 • Lucruri uimitoare despre oxitocină. Ce efect are asupra organismului?

  Cunoscută şi sub numele de “hormonul dragostei”, oxitocina este un hormon natural care se regăseşte în creier, fiind produsă de glanda hipofiză. Are un rol crucial în reproducere, având însă şi numeroase beneficii asupra organismului.

 • trebuie renunţi vrei îmbunătăţeşti performanţa sexuală

  Bărbaţilor le place sexul şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Din păcate, uneori, simt că nu mai dau randament atunci când sunt cu iubita în pat şi nu ştiu care este motivul. Pentru a-şi îmbunătăţii performanţa sexuală, specialiştii le recomandă bărbaţilor să renunţe la obiceiurile proaste.

 • atrasă bărbat implicat într-o altă relaţie

  Atunci când eşti atrasă de un bărbat care se află deja într-o relaţie, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

 • Cum întreţii viu romantismul relaţia cuplu

  Dacă monotonia s-a instalat deja în relația ta, nu mai e de mirare că și romantismul s-a dus. Ce poţi să faci în această situaţie? Încearcă să-l recucerești cu o ținută nouă, cu o schimbare care să-i atragă atenția și care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cuplu.