De ce nu este recomandat sexul anal la începutul vieţii sexuale?

anal.jpg

sex anal inceputul vietii sexuale
Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală
foto: 123RF

Sexul anal nu trebuie practicat la începutul vieţii sexuale. Totuşi, dacă vreţi să aveţi şi o astfel de experienţă, este mult mai bine să ştiţi anatomie, să aveţi cunoştinţe solide despre "a face sex" şi să vă cunoaşteţi destul de bine partenerul. Fără toate aceste informaţii, sexul anal nu poate să însemne decât probleme şi durere, însoţite de traume ale zonei anale şi disconfort psihic.

Dacă sunteţi la începutul vieţii voastre sexuale ca şi cuplu, când încă construiţi şi vă cunoaşteţi, ar fi mai bine să evitaţi sexul anal. Astfel, riscaţi să vă simţiţi frustraţi şi să respingeţi apoi apropierea intimă între voi doi.

Sexul anal este recomandat să fie încercat după ce acumulaţi mai multă experienţă de viaţă sexuală, când învăţaţi cum se obţine relaxarea, plăcerea şi orgasmul şi consideraţi că între voi nu mai există bariere de gândire, iar sexul vaginal şi oral nu mai sunt două necunoscute în cuplul vostru.

Loading...

Citește și

 • Acest scenariu erotic predomină în mintea femeilor. Află despre ce este vorba

  Multe femei îşi imaginează adesea că fac sex cu un străin atrăgător. Acestă fantezie este un afrodisiac extrem de plăcut, pe care reprezentantele sexului frumos îl adoră. Scenariul erotic implică un bărbat, pe care acestea nu îl cunosc şi nici nu îl vor mai întâlni. O prezenţă misterioasă şi erotică, care le atrage şi le oferă un moment de neuitat.

 • prima intalnire lucrurile nu au decurs

  Ai avut o primă întâlnire cu un băiat, însă lucrurile nu au decurs aşa cum îţi doreai. Nu ai simţit că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Chiar dacă îţi vine să dai bir cu fugiţii, nu este indicat să recurgi la un astfel de gest. Până la urmă, nu ai de ce să îl faci să sufere. Îi poţi trimite un mesaj în care să îi scrii că te bucuri că ai avut ocazia să îl cunoşti, însă nu esti ferm convinsă că lucrurile vor funcţiona şi pe viitor între voi..

 • Egoismul nu isi are locul intr-o relatie de dragoste

  Cu siguranţă te-ai îndrăgostit de partenerul tău datorită lucrurilor pe care le aveţi în comun şi datorită modului în care el ţi-a câstigat sufletul. Şi odată ce te-ai amorezat, implicit te aştepţi ca el să aibă aceleaşi visuri şi planuri măreţe pe care le ai tu pentru relaţia voastră.

 • indicat să nu mai faci sex cu fostul iubit

  Te-ai despărţit de cel care ţi-a fost iubit şi simţi că nu poţi să treci peste acest lucru. Conştientizezi că nu mai poţi să fii cu el, însă îţi doreşti ca, într-un fel sau altul, să rămână cumva alături de tine. Iar pentru asta ai face orice pentru a mai păstra măcar o portiţă deschisă spre trecutul care te-a făcut atât de fericită cândva.