De ce nu este o idee bună să dezvăluim amănunte intime din dormitor altor persoane

inti.jpg

De ce nu este o idee bună să dezvăluim amănunte intime din dormitor altor persoane
Există anumite lucruri care ţin de sfera personală, care trebuie ținute secret, nu dezvăluite tuturor
foto: 123RF

Există anumite lucruri care ţin de sfera personală, care trebuie ținute secret, nu dezvăluite tuturor. Știm cu toții că, având legături sociale și emoționale, împărtășim anumite gânduri și experiențe cu persoanele în care avem încredere. O relație de dragoste sau de prietenie implică și astfel de destăinuiri. Pentru a ne proteja sănătatea psihică, este important să înțelegem că este necesar să impunem anumite limite.

Uneori, dacă avem un prieten apropiat, nu ezităm să îi povestim despre viața noastră sexuală sau despre detaliile intime împărtășite cu partenerul de viață. La început, aceste confidențe pot părea un lucru normal, amuzant sau chiar o dovadă a unei prietenii solide.

În realitate, nu este o idee bună să dezvălui amănunte din dormitor sau alte aspecte care țin de viața de cuplu. Nu este nicio problemă dacă discuți anumite lucruri generale din rutina zilnică. Însă există anumite chestiuni personale care nu trebuie dezvăluite din respect pentru persoana iubită.

Loading...

Citește și

 • Sfaturi pentru relaţia ta de cuplu

  Ideea de compromis în relaţie sperie multă lume, mai ales astăzi, când majoritatea oamenilor acordă o mare importanţă ideii de independenţă şi libertate. Un compromis nu trebuie privit asemenea unei obligaţii, a unui lucru pe care eşti nevoit să-l faci. Din contră, trebuie să te gândeşti că este o atitudine înţeleaptă pentru bunul mers al relaţiei.

 • viaţă sexuală împlinită esenţial ştii ceea ce îl excită cu adevărat pe partener

  Preludiul unei partide de dragoste poate ţine cât e ziua de lungă şi constă inclusiv într-o comunicare excelentă, într-o înţelegere perfectă. Partenerii nu trebuie nicicând să uite că afrodisiacul perfect este tandreţea. Când vorbesc despre preludiul propriu-zis, sexologii îl descriu ca pe o izolare de restul lumii, ca şi cum cuplul ar fi într-o bulă şi nimic nu îi preocupă pe cei doi în afară de atingerea extazului.

 • locuim împreună atunci când simţim că relaţia este suficient de coaptă

  Mutatul împreună poate fi cu două tăişuri: rişti să îţi distrugi relaţia sau poţi chiar să ţi-o îmbunătăţeşti, să fiţi amândoi mai fericiţi ca oricând.

 • lucruri pe care să le faceți pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună

  Indiferent dacă sunteți împreună de puţin timp sau de mulți ani, este important să luați măsuri pentru a menține scânteia în relația voastră. Nu există o rețetă a fericirii, dacă ne gândim că fiecare dintre noi este unic. Dar dacă ar fi să întrebăm mai multe cupluri fericite care este secretul relației lor armonioase, cu siguranță am găsi mai multe puncte comune. Iată câteva lucruri pe care să le faceți pentru a vă asigura mulţi ani fericiţi împreună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1