De ce ne plictisim într-o relaţie?

nu.jpg

De ce ne plictisim într-o relaţie
Plictiseala intervine la un moment dat în orice relaţie amoroasă
foto: 123RF

Plictiseala intervine la un moment dat în orice relaţie amoroasă. În unele cazuri mai devreme, în altele mai târziu. Nu trebuie să disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, dacă fiecare partener va face efortul sa îşi re-comunice mesajul personal, adică dorinţele, nevoile, aşteptările sale în ceea ce priveşte această relaţie.

După ani de convieţuire, fiecare dintre noi îşi mai pierde din farmecul cu care şi-a cucerit partenerul. Devenim mai comozi şi totul parcă se învârte în jurul micului univers al cuplului căsătorit. Atunci când aveţi impresia că soţia nu vă mai acordă atenţie, întrebaţi-vă sincer cât de mult v-aţi schimbat faţă de perioada de început a relaţiei.

Apoi încercaţi să faceţi împreună lucruri noi, care să vă scoată puţin din rutina călduţă a mariajului. Eventual, reluaţi măcar unul din obiceiurile pe care le aveaţi în primii ani de căsnicie şi care era apreciat de parteneră. Poate vă plăceau ieşirile la masă în oraş, drumeţiile pe munte sau eraţi mereu dornic să descoperiţi alte destinaţii turistice. Reînviaţi amintirile frumoase şi observaţi cum reacţionează perechea dumneavoastră.

Din păcate, există şi cazuri când resimţirea plictiselii nu e decât un semn că relaţia e pe ducă.
 


 

Loading...

Citește și

 • Obiectul banal care transformă total partida de sex

  Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

 • Adevăratul motiv determină femei nu renunţe partenerul de viaţă

  Într-o relaţie profundă, de lungă durată, iubitul îţi devine încet, încet şi cel mai bun prieten. Uneori se întâmplă ca prietenia să evolueze, în timp ce romantismul legăturii se risipeşte. După ani şi ani îţi dai seama că cel de lângă tine îţi este ca un frate, dar a încetat să mai fie şi un iubit. Schimbarea este fină şi te înşală cu uşurinţă.

 • Ce îi sperie pe unii bărbaţi când sunt cu partenerele în pat

  Când vine vorba de intimitatea în cuplu, reprezentanţii sexului puternic se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile. Ponderea mare pe care sexul o joacă în în bunul mers al relaţiei, dar şi dorinţa de a oferi plăcere partenerelor, îi pot face pe bărbaţi să se înhibe şi să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Iată una dintre cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă bărbaţii în timpul actelor sexuale.

 • Factorii care diminuează dorinţa de a face sex

  Apetitul sexual diminuat se referă la un nivel scăzut al libidoului şi este o tulburare sexuală frecventă. O persoană cu această tulburare nu va iniţia şi nici nu va răspunde adecvat nevoilor sexuale ale partenerului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1