De ce femeile vor să aibă alături de ele un bărbat cu o perspectivă optimistă asupra vieţii

sf.jpg

De ce femeile vor să aibă alături de ele un bărbat cu o perspectivă optimistă asupra vieţii
Lângă un bărbat optimist, femeia se simte plină de energie şi încrezătoare
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Este adevărat că într-o relaţie, sarcasmul şi cinismul au rolul lor, însă nimeni nu vrea să fie cu cineva care este sarcastic tot timpul, este epuizant şi stresant. În schimb, fiind alături de un bărbat cu o perspectivă optimistă asupra vieţii, femeia se simte plină de energie şi încrezătoare.

O persoană optimistă contribuie la bunăstarea psihică a celorlalţi şi îi inspiră. În plus, femeile pun mare preţ pe siguranţa de sine a partenerului, dacă acesta se simte bine cu ceea ce are de oferit şi confortabil cu sine însuşi, atunci este extrem de atractiv pentru acestea.

În concluzie, reprezentantele sexului frumos vor parteneri cărora le pasă, care nu sunt perfecţi, dar care se străduiesc să devină mai buni, care nu au neapărat planificată fiecare etapă a vieţii, dar care au anumite scopuri clare pentru care muncesc cu entuziasm şi hotărâre, care le iubesc şi atunci când sunt obosite, supărate, nedormite, care ştiu să le asculte şi să le sfătuiască, care le fac să se simtă bine atunci când trec prin momente dificile şi care sunt alături de ele în această călătorie care inseamnă viaţa de cuplu.

 

Loading...

Citește și

 • Întrebari interzise la prima întalnire

  Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața sexuală a viitoarelor partenere. De cele mai multe ori, chiar de la prima întâlnire, din dorința de a afla lucruri interesante, pun întrebări prea intime, care le deranjează pe femei.

 • Dacă ai suferit din dragoste, nu înseamnă că acest lucru se va întâmpla mereu

  Foarte multe femei aleg să renunţe la fericire din premise greşite. De multe ori, de vină este teama că bărbatul din faţa lor nu este potrivit pentru ele. Ce trebuie să înţelegi este că bărbaţii sunt foarte diferiţi, iar dacă ai suferit în trecut, nu înseamnă că vei suferi şi acum. Nimic nu poate fi mai neplăcut pentru iubitul tău decât să trăiască cu impresia că niciodată nu va fi suficient de bun pentru tine. Nu trebuie să compari experienţele trecute cu ceea ce ai în momentul de faţă şi nu trebuie nici să îţi negi dreptul la fericire.

 • Frica de a fi părăsit principala sursă de stres într-o relaţie

  Cel mai adesea, teama de a fi părăsit se manifestă în relaţia de cuplu şi influenţează negativ interacţiunea pe care o avem cu partenerul de viaţă. Anumite comportamente ale partenerului îţi pot genera un sentiment de îngrijorare, te fac să te simţi nesigură pe relaţie.

 • Un lucru esenţial pe care ar trebui să-l înveţi din relaţiile eşuate

  Un lucru esenţial pe care ar trebui să-l înveţi din relaţiile eşuate este că orice ai face nu îi poţi schimba pe ceilalţi aşa cum vrei tu. Mai poți învăța că oamenii nu sunt proprietatea nimănui. Uneori, credem că cel de lângă noi este ”al nostru” orice s-ar întâmpla, oricum ne-am purta cu el și, de aceea, trebuie să accepte tot ce facem.