De ce femeile şi bărbaţii nu trebuie să concureze unii cu alţii în dormitor

spate.jpg

barbatii si femeile nu trebuie sa concureze
Mulţi dintre bărbaţii şi femeile care spun că sunt îndrăgostiţi, concurează încă unii cu alţii în dormitor
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Cu toţii vorbim despre războiul sexelor şi nu este nicio îndoială că, în ceea ce îi priveşte pe mulţi, el nici nu există. Ei bine, poate exista în sala de şedinţe, dar nu-l lăsa să-ţi intre în dormitor. Sau în relaţie.

Din păcate, mulţi dintre bărbaţii şi femeile care spun că sunt îndrăgostiţi, concurează încă unii cu alţii. Chiar se bat literalmente pentru superioritate şi dominare în relaţie. Profită de orice ocazie ca să scoată în evidenţă greşelile partenerului/ei, inclusiv orice nu merge bine în timpul partidei de sex. În final, unul sau amândoi sunt distruşi.

Întreabă-te ce fel de persoană îţi doreşti ca partener/ă. Cineva a cărui încredere a fost distrusă sau cineva sigur pe sine, pozitiv şi optimist? Un/o parteneră fără încredere în sine nu-ţi poate da deloc încredere în sine.

Multe sondaje de opinie arată că majoritatea femeilor nu sunt satisfăcute de partenerii lor când e vorba de sex. De fapt, mai multe femei se plâng de bărbaţii lor decât bărbaţii se plâng de femeile lor.Totul se reduce la psihologia de bază a sexului, aceea că femeile lasă să li se facă anumite lucruri în timp ce bărbaţii sunt responsabili pentru ceea ce fac.

Rezultă de aici că dacă femeile nu se simt bine, trebuie să fie vina bărbaţilor. Să sperăm că bărbatul tău ţine îndeajuns la tine ca să vrea să te satisfacă. Deci, dacă bărbatul tău nu e aşa bun amant, probabil că asta se întâmplă mai degrabă din ignoranţă decât din indiferenţă. El poate să-şi imagineze că are o prestaţie bună, şi dacă nu ştie câte ceva despre clitorisul tău şi despre celelalte părţi erogene. Ei bine, sunt multe femei care de asemenea nu ştiu despre ele. Nu fi prea dură cu el, ai datoria să-i explicit ce face greşit şi cum poate îmbunătăţi lucrurile.

„Bineînţeles, sunt şi bărbaţi care se plâng că partenerele lor nu sunt deloc sexy. Dar femeile nu sunt amante proaste în mod voit, aşa cum nici bărbaţii nu sunt. La fel, dacă soţia sau prietena nu ştie că penisul tău are nevoie de lubrifiant sau cât de multă presiune să aplice pe el, e treaba ta să-i explici”, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Loading...
 
 

Citește și

 • motive pentru care barbatii ar trebui sa se masturbeze

  Masturbarea poate fi o practică care ajută la descoperirea lucrurilor care îţi fac plăcere şi este o metodă grozavă de a te simţi bine atunci când nu ai o parteneră sau când ea nu este disponibilă.

 • scandaluri sexuale in care au fost implicate persoane cunoscute

  Scandalurile sexuale in care au fost implicate persoane cunoscute au făcut mereu deliciul publicului, care s-a arătat foarte dornic de amănunte picante şi, eventual, compromiţătoare.

 • Cum fac barbatii sex la 30, 40 si 50 de ani

  Dorința, plăcerea și comportamentul sexual evoluează odată cu vârsta, dar în mod diferit. Din acest motiv, viața sexuală la bărbați este fascinantă și are farmecul ei indiferent că aceştia au 30, 40 sau 50 de ani. Tot ce contează este să tratați cu maximă responsabilitate actul sexual și să vă bucurați de fiecare clipă pe care o petreceţi în dormitor.

 • libio apetit sexual cuplu sex relatie pofta de sex

  Femeile nu se aseamănă atunci când vine vorba de apetitul sexual. Unele nu sunt interesate de sex, în timp ce altele sunt pasionale și vor să aibă relații intime cât mai des. Iată câteva lucruri interesante despre libido.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1