De ce este indicat să introduci sărutul mai mult în experienţele tale erotice?

sar.jpg

De ce este indicat să introduci sărutul mai mult în experienţele tale erotice
Cercetătorii susţin că sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi că ne face mai receptivi
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Foarte multe reprezentante ale sexului frumos se plâng de lipsa orgasmului, dar care recunosc, în acelaşi timp, că iau cu ele în dormitor toate grijile de peste zi. Cercetătorii susţin că psihicul are un rol foarte important în atingerea orgasmului, mai ales în cazul femeilor.

În timp ce bărbaţii se concentrează strict asupra senzaţiilor fizice, femeile se excită mai uşor când sunt relaxate. S-a constatat că în timpul sexului, părţile creierului responsabile cu frica, anxietatea şi emoţiile sunt tot mai puţin active, iar în timpul orgasmului acestea nu funcţionează.

De aceea, trebuie să depunem un minim de efort să mai uităm de stres în momentele intime. Un bun început ar fi sărutul mai des. Buzele conţin de 100 de ori mai multe terminaţii nervoase decât în vârfurile degetelor, de exemplu, iar sărutul activează părţi ale creierului care scad nivelul de stres.

Tot cercetătorii susţin că sărutul îmbunătăţeşte întregul act sexual, datorită creşterii nivelului de hormoni ai plăcerii şi că ne face mai receptivi.

 

Loading...

Citește și

  • Poţi să începi să te gândeşti la lenjeria intimă pe care să o porţi în noaptea de 1 ianuarie. Adevărul.es prezintă o colecţie care-l va lăsa pe partener fără suflare.

  • Cum să fii mai bun în pat

    S-a constatat că exerciţiile Kegel sporesc plăcerea din timpul actului sexual atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. De aceea, este recomandată practicarea lor. Acestea constau în contractarea şi relaxarea muşchilor pelvieni care au un rol important în corp.

  • Poţi avea o cu totul altă viaţă sexuală cu o simplă injecţie

    Orice femeie care, la un moment al vieții, prezintă modificări genitale cauzate de nașteri, de instalarea menopauzei sau pur și simplu de procesul de maturizare sau îmbătrânire, privește cu regret la anii în care viața sexuală îi era condimentată cu senzații wow. Cealaltă categorie, chiar mai puțin norocoasă, ascultă resemnată, poveștile de amor ale prietenelor, condimentate cu plăceri de neuitat. Indiferent de stare, per total, studii recente arată că 50% dintre femei au probleme în atingerea orgasmului, iar 25% nu l-au atins niciodată, 50% întâmpină dificultăți în obținerea stării de excitație, 15% au dureri în timpul contactului sexual şi 20% nu manifestă nicio plăcere sexuală.

  • Luni seară, la v