De ce este important să-ţi cunoşti partenerul din toate punctele de vedere

nuu.jpg

De ce este important să-ţi cunoşti partenerul din toate punctele de vedere
Pentru a construi o relaţie de cuplu, este esenţial să îţi cunoşti partenerul din toate punctele de vedere
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Pentru a construi o relaţie de cuplu, este esenţial să îţi cunoşti partenerul din toate punctele de vedere. Mai presus de fiorii de început, îndrăgosteala intensă şi clipele frumoase petrecute împreună.

Cele mai multe persoane susțin că își cunosc partenerul ca pe ele însele când, în realitate, nu fac decât să își proiecteze asupra lui propriile preferințe și nevoi. Pentru a construi o relație fericită și sănătoasă, nu este necesar ca cei doi parteneri să aibă totul în comun.

Este foarte important să respecți pasiunile, preferințele și convingerile partenerului. În plus, este esențial să știi cine este el, ce nu îi place, ce anume îi provoacă disconfort și care sunt detaliile care îl definesc.

Fără a cunoaște toate aceste informații fundamentale, nu poate fi prezent nici respectul. Trebuie să ținem cont de acest lucru. În caz contrar, uneori fără să ne dăm seama, ajungem să ne „sabotăm” partenerul crezând că anumite lucruri nu sunt importante. Ignorăm nevoile persoanei iubite, pe care le-am catalogat drept nesemnificative și o dezamăgim.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1