De ce este important să fii cât mai sinceră cu partenerul?

jur.jpg

De ce este important să fii cât mai sinceră cu partenerul
Dacă crezi că ţi-ai găsit jumătatea, ar trebui să fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi să nu îi ascunzi detalii importante despre tine
foto: 123RF

Orice relaţie durează dacă se bazează pe încredere. Aşadar, dacă crezi că ţi-ai găsit jumătatea, ar trebui să fii cât mai sinceră cu partenerul tău şi să nu îi ascunzi detalii importante despre tine. Desigur, orice femeie trebuie să aibă micile ei secrete, dar cu condiţia ca o eventuală dezvăluire a acestora să nu afecteze longevitatea şi calitatea relaţiei.

Este perfect în regulă dacă durează mai mult timp până ajungeți în punctul în care vă puteți destăinui unul altuia cele mai adânci secrete, însă dacă vă obișnuiți să ascundeți anumite lucruri, vei observa că în scurt timp vor apărea probleme serioase. Evident, partenerul tău nu trebuie să știe fiecare detaliu al vieții tale, însă este important să discuți cu el problemele importante cu care te confrunți.

Dacă ați decis să aveți o relație bazată pe comunicare și deschidere unul față de celălalt, păstrarea unui secret important poate duce la adevărate probleme. Poate însemna și lipsa încrederii în relație, aspect la care ar trebui să începi să lucrezi imediat, dacă vrei ca relația să funcționeze.

Loading...
 
 

Citește și

 • Secrete pe care bărbaţii le ascund de femei

  Unii bărbaţi au secretele lor bine păzite pe care ar prefera să le ţină departe de firea curioasă a femeii. Fac acest lucru nu din cauză că ar fi nişte mincinoşi, ci pur şi simplu pentru a nu răni sentimentele persoanei de lângă ei. Iată, aşadar, câteva secrete pe care nu le vei auzi niciodată ieşind din gura iubitului tău.

 • Ce poate declanşa sentimentul de gelozie în relaţie de cuplu

  Sentimentul de gelozie este declanşat de lipsa de încredere în sine şi de nesiguranţa relaţiei. Dacă ţi-e teamă că vei fi respinsă sau părăsită de cel de lângă tine, automat vei simţi nevoia să preiei controlul asupra situaţiei. În timp, însă, gelozia duce la dezvoltarea unui comportament agresiv faţă de partener, vrei să ştii tot timpul ce face, simţi nevoia să te caute din ce în ce mai des şi nu crezi că e potrivit să iasă doar cu prietenii lui.

 • Spaţiul personal în cuplu este o necesitate, o nevoie esenţială

  Spaţiul personal într-o relaţie de cuplu este o necesitate pentru ambii parteneri. Este una din nevoile omului şi este ideal ca fiecare să funcţioneze şi în alte zone ale vieţii: să meargă la serviciu, să construiească relaţii de colegialitate, să petreacă timp cu sine, desfăşurând activităţi care îi fac plăcere.

 • Poziţia bărbatului control asupra alegerii momentului ejacularii

  Poziţia "pe la spate" este una dintre cele mai apreciate ipostaze sexuale de către bărbaţi pentru că permit o penetrare mai adâncă, un control mai mare al ejaculării, dar şi o imagine extrem de excitantă asupra posteriorului partenerei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1