De ce este important ca partenerii de cuplu să petreacă timp și separat

Femeie.jpeg

Femeie care se uita la telefon
Dacă este important să aveţi un timp rezervat pentru a-l petrece împreună, la fel de important este să faceţi lucruri şi separat
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie

Dacă este important să aveţi un timp rezervat pentru a-l petrece împreună, la fel de important este să faceţi lucruri şi separat. Cu toţii avem nevoie de momente pe care să ni le dedicăm doar nouă.

Fie că vrei să te vezi cu prietenii tăi la o cafea, că vrei să vezi un film la cinema, să faci sport, să mergi la cumpărături sau să citeşti o carte interesantă, bucură-te din plin de timpul pe care ţi-l acorzi ţie însăţi. În acelaşi timp, trebuie să îl laşi şi pe partenerul tău de viaţă să facă acelaşi lucru. La finalul zilei veţi avea lucruri noi pe care să vi le povestiţi şi o să vă facă mare plăcere să staţi de vorbă.

O relaţie sănătoasă nu înseamnă să fii legată non-stop de persoana de lângă tine. Fiecare are nevoie să se autocunoască, să se dezvolte şi să mediteze, aşa că nu privi timpul pe care îl petreceţi cu voi înşivă ca pe o separare.

Loading...
 
 

Citește și

 • Mărturisirea pe care să nu o faci niciodată iubitului

  Cele mai multe femei atunci când sunt implicate într-o relaţie au tendinţa să vorbească absolut orice cu iubitul. În unele cazuri, însă, acest lucru nu este indicat, deoarece unele mărturisiri nu fac decât să creeze situaţii conflictuale, care nu fac bine cuplului. Dacă vrei să eviţi problemele care pot apărea, nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale.

 • Cea mai simplă cale prin care poţi face un bărbat să aibă sentimente pentru tine

  Cea mai simplă şi eficientă cale prin care poţi face un reprezentant al sexului puternic să aibă sentimente pentru tine este să îl complimentezi. Însă, pentru a-i gâdila orgoliul cu ajutorul cuvintelor trebuie să îi cunoşti cât de cât trăsăturile şi temperamentul. Iată ce complimente poţi să îi faci unui bărbat pentru a se îndrăgosti de tine şi a te ţine minte mereu.

 • relaţie armonioasă se menţine de la sine joacă comunicarea

  Nu uitaţi că, pentru a meţine o relaţie armonioasă, comunicarea este la fel de importantă ca intimitatea fizică, pentru că întreţine conexiunea emoţională între partenerii de cuplu. Astfel, un mod de a vă împărtăşi iubirea este să vă faceţi complimente reciproc, atunci când sunteţi singuri, dar şi faţă de alte persoane, să vă exprimaţi aprecierea unul faţă de celălalt şi să vă încurajaţi în ceea ce faceţi.

 • doreşti cu ardoare noapte de neuitat Consumă aceste afrodisiace

  Dorința sexuală intensă și pasiunea sunt ingredientele de care ai nevoie în așternuturi. Din păcate, nu întotdeauna partenerii se pot bucura de ele, dar vestea bună este că există stimulente care asigură momente fierbinți în dormitor. În articolul de mai jos, aflaţi care sunt afrodisiacele care merită consumate pentru a vă bucura de partide de sex de neuitat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1