De ce este important ca într-o relaţie să nu vă neglijaţi vieţile personale

drag.jpg

important ca într-o relaţie să nu vă neglijaţi vieţile personale
A fi într-o relație de cuplu înseamnă să îți împarți viața cu ființa iubită, dar și să iei măsurile necesare pentru a te dezvolta ca persoană
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În zilele noastre, nu este ușor să menții o relație de cuplu. Fiecare zi reprezintă o provocare și o oportunitate de a crește atât pe plan individual, cât și împreună cu partenerul de viață. Nu există două cupluri identice, dar majoritatea celor implicaţi în relaţii serioase își doresc un cămin fericit și libertatea de a fi ei înșiși, adică să aibă un spațiu în care să nu fie nevoiți să joace un rol.

A fi într-o relație de cuplu înseamnă să îți împarți viața cu ființa iubită, dar și să iei măsurile necesare pentru a te dezvolta ca persoană. Ce înseamnă asta? Mai exact, trebuie să fii tu însuți.

Continuă să te implici în activitățile tale favorite și să îți îngrijești relațiile de prietenie. Ieși în oraș cu prietenii tăi, fără însă a-ți lua și partenerul. Este important să eviți acel sentiment ciudat de a nu ști care sunt limitele relației tale de cuplu. Când începi să te simți astfel, relația începe să se destrame.

Un element esențial ca să menții o relație de cuplu solidă este să ai ceva de împărtășit atunci când te întorci acasă. O conversație poate să dea în alta. Legătura voastră va deveni mai fluidă și liberă, iar tu și partenerul tău vă veți simți excelent împreună.

Loading...
 
 

Citește și

 • Obiectul banal care transformă total partida de sex

  Scaunul este un accesoriu erotic practic, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală. Vă pune la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

 • Tiparul după care cei mai mulţi bărbaţii îşi aleg partenera

  Fiecare bărbat are în minte, chiar dacă în mod inconștient, un tipar după care își alege partenera de viaţă. Acesta nu este permanent. De obicei, suferă modificări de-a lungul vieţii. Cu toate acestea, sunt câteva calități pe care le apreciază toți reprezentanţii sexului puternic. Printre ele, un loc de seamă îl ocupă optimismul și buna dispoziție.

 • nu trebuie refuzi partenerului tot ce îţi propune în pat

  Dacă în cazul femeilor sexul nu este chiar un element primordial al vieţii de cuplu sănătoase, lucrurile stau altfel din perspectiva bărbaţilor. Pentru aceştia, sexul este o componentă importantă a unei relaţii pe termen lung şi, din acest motiv, nu trebuie să le refuzaţi anumite plăceri.

 • Fantezii sexuale ale femeilor căsătorite

  Ca şi bărbaţii, femeile au fantezii sexuale la fel de bogate, iar dacă sunt folosite în mod constructiv chiar pot îmbunătăţi viaţa sexuală în relaţia de cuplu. Iată câteva dintre cele mai picante fantezii sexuale ale femeilor căsătorite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1