De ce este important ca femeile să nu se identifice cu partenerul de viaţă

identif.jpg

important ca femeile nu identifice cu partenerul de viata
Este foarte important ca femeile să rămână ele însele, să nu uite cine sunt
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos atunci când se află într-o relație își schimbă atitudinea și parcă uită cine sunt de fapt. Din păcate multe dintre noi alegem să ne idetificăm foarte mult cu partenerul nostru și să îi preluăm din prieteni, hobby-uri sau obiceiuri și să uităm ce ne place nouă de fapt.

Este foarte important ca femeile să rămână ele însele, să nu uite cine sunt

Fiecare relație sănătoasă este bazată pe adevăr. Este de asemenea foarte important să te respecți pe tine și nu poți face acest lucru decât dacă ești tu cu adevărat. Cum faci acest lucru? Ieșind în continuare cu prietenii tăi, ocupându-te de carieră ta, acordând timp hobby-urilor tale și având un stil de viață sănătos toate aceste lucruri te vor face să te simți bine în pielea ta și să nu te neglijezi. Când vei face toate aceste lucruri vei deborda de încredere și partenerul tău te va iubi mai mult pentru că va ști că ești adevărată tu, cea de care s-a îndrăgostit la început.

Multe cupluri nu își impun aceste limite decât atunci când este prea târziu și relația lor începe să nu mai funcționeze cum ar trebui. Aceste reguli ar trebui stabilite la începutul unei relații tocmai pentru că aceasta să meargă bine și să nu intervină monotonia sau alte dezechilibre între parteneri.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1