De ce este important ca bărbaţii să acorde o atenţie sporită igienei intime

inuim.jpg

De ce este important ca bărbaţii să acorde o atenţie sporită igienei intime
Igiena intimă precară îţi poate înrăutăţi relaţia cu partenera
foto: 123RF

Igiena intimă a bărbaţilor este o componentă de bază a ritualului zilnic de îngrijire. Iar dacă te-ai întrebat vreodată de ce este important ca igiena ta intimă să fie impecabilă , află în articolul de mai jos două motive care te vor convinge să îi acorzi o atenţie sporită.

Sănătatea organelor genitale depinde de igiena intimă

Sănătatea organelor genitale este o parte importantă din sănătatea generală a bărbaţilor. Motivele din spatele infecţiilor care afectează penisul includ, printre altele, o igienă precară a organelor genitale. Dacă nu acorzi o atenţie sporită acestui aspect al vieţii tale riscul de contractare a unei boli cu transmitere sexuală creşte considerabil, deoarece zona intimă devine mult mai predispusă infecţiilor şi bacteriilor. Din acest motiv este foarte important ca organele tale genitale să primească cel puţin aceeaşi atenţie precum igiena ta generală.

Igiena intimă precară îţi poate înrăutăţi relaţia cu partenera

Relaţiile conjugale pot să aibă de suferit  din cauza igienei intime precare, scăzând semnificativ intensitatea atracţiei sexuale şi reducând astfel numărul de contacte sexuale. În timp igiena intimă pregară va deteriora relaţia cu partenera şi va duce la probleme în cuplu foarte greu de rezolvat. Asigură-te că igiena ta intimă este una foarte bună şi nu lăsa acest aspect să se transforme într-o problemă.

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce trebuie să ştiţi despre gelozie

  Gelozia este un amestec de emoţii, sentimente, idei de suspiciune, teama de pierdere a persoanei iubite, îngrijorare, durere generată de infidelitatea sexual-afectivă a partenerului. Gelozia poate stimula şi revigora relaţia, exprimarea acesteia într-o variantă cenzurată amintind partenerului de importanţa sa. Stârnind gelozia bărbatului din viaţa voastră, îi amintiţi acestuia că sunteţi doriţi şi de alte persoane. Toţi ne dorim certitudinea că persoana iubită nu ne va dezamăgi.

 • Genul de bărbat care ar trebui să pună pe gânduri orice femeie

  Relaţia cu părinţii, în special cu mama, ar trebui să fie foarte importantă pentru orice persoană. Însă dacă iubitul tău nu doar că se înţelege bine cu mama sa şi este foarte apropiat de ea, ci este pur şi simplu dependent de ea, acest lucru poate crea probleme în viaţa de zi cu zi, în special în relaţii.

 • importantă este susţinerea partenerului în relaţia de cuplu

  A te simţi susţinută în relaţia de cuplu înseamnă să simţi că partenerul de viaţă este de acord cu ceea ce îţi doreşti, cu ceea ce reprezinţi tu, fără a face vreun efort în a te schimba. Sprijinul fiecărui partener de cuplu trebuie să fie orientat spre valorile comune ale celor doi şi spre planurile de viitor pe care şi le împărtăşesc

 • Chiar şi partenerii care se iubesc pot întâmpina dificultăţi dormitor. Cum le rezolvi?

  Este bine de ştiut că şi partenerii care se iubesc foarte mult pot întâmpina dificultăţi în viaţa intimă. Dilemele cele mai des întâlnite în acest sens sunt direct relaţionate de aspecte precum frecvenţa partidelor de amor, satisfacţia în cuplu sau maniera de a întreţine actele sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1