De ce cu unii bărbaţi suntem „cuminți“ în pat, iar cu alții ne dezlănțuim

viun.jpg

De ce cu unii bărbaţi suntem „cuminți“ în pat, cu alții ne dezlănțuim
Ajungem să ne simțim mai bine și să ne dezlănțuim cu unii dintre partenerii noștri în funcție de cât de în siguranță ne simțim în prezența lor
foto: 123RF

Sexualitatea este un loc de joacă, nu un joc în care să existe câștigători și învinși. Unii vor să arate că sunt la înălțime, că sunt parteneri sexuali grozavi. Însă nu trebuie să dovedim nimic atunci când facem dragoste.

E doar un loc în care ar trebui să fim noi înșine, să ne înfățișăm celuilalt așa cum suntem, nu să încercăm să dovedim anumite performanțe sau să încercăm să fim cine nu suntem, deoarece această încercare ne va secătui de energie și poate deveni o situație angoasantă.

Ajungem să ne simțim mai bine și să ne dezlănțuim cu unii dintre partenerii noștri în funcție de cât de în siguranță ne simțim în prezența lor și, mai ales, atunci când știm că nu vom fi judecați și criticați pentru preferințele noastre.

De cele mai multe ori, numai ideea unei posibile respingeri a cererii noastre ne inhibă și ne determină să închidem aceste dorințe adânc, în mintea noastră.

 

Loading...

Citește și

 • Nevoile sexuale ale femeilor sunt uşor de satisfăcut

  Nevoile sexuale ale femeilor sunt ușor de satisfăcut, asta dacă știi cum este ca persoană și cunoști exact ce-i face plăcere și ce nu. Există nenumărate studii şi păreri avizate despre cât de puţin le cunosc bărbaţii pe femei când vine vorba despre sex. Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic cred că femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, bărbaţi capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

 • Bărbații și femeile pot fi prieteni platonici

  Bărbații și femeile pot fi prieteni platonici? În ciuda comediilor romantice care arată că un prieten se îndrăgostește de celălalt, cele mai multe prietenii platonice funcționează foarte bine și rămân în limitele prieteniei adevărate.

 • Dragostea evoluează în moduri diferite

  Nu există cuplu care să nu se confrunte, la un moment dat, cu greutăți. Din acest motiv, este esențial ca tu și partenerul tău să cooperați pentru a trece peste momentele dificile. Nu trebuie neapărat să fii „îndrăgostit nebunește” de cineva pentru a avea o căsnicie fericită. Dragostea adevărată necesită timp și efort. Aceasta are nevoie de multă îngrijire pentru a putea înflori.

 • Factori care pot duce la scăderea calităţii relaţiei sexuale

  Scăderea apetitului sexual poate fi cauzată de o mulţime de factori, chiar dacă nu ne dăm seama de acest lucru. Cu timpul, problemele financiare, apariția unui copil, tabieturile sau orice alt lucru pe care îl trăiește un cuplu contribuie la scăderea calității relației sexuale. Însă frustrările nu se acumulează din cauza factorilor externi, ci din contră, din cauza partenerilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1