De ce bărbaţii sunt mai dispuşi să facă sex dimineaţa

dimineata.jpg

sex dimineata barbai dispusi
Bărbaţii nu au chef să facă amor seara, însă dimineaţa nu ar refuza niciodată o partidă de sex
foto:123RF

Dimineaţa este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

Nivelul acestuia în organism variază de-a lungul zilei, în funcţie de bioritm. Iar cea mai ridicată valoare, spun specialiştii, se înregistrează de obicei dimineaţa, în timp ce valorile cele mai scăzute se înregistrează seara sau pe timpul nopţii.

Din acest motiv, bărbaţii nu au chef să facă amor seara, însă dimineaţa nu ar refuza niciodată o partidă de sex. Prin urmare, femeile nu ar trebui să se supere pe iubiţi pentru că nu sunt dispuşi tot timpul să facă prostioare, nu este vina lor, ci a naturii.

Pentru ei este pur şi simplu mai uşor şi mai plăcut să pună în funcţiune erecţia de dimineaţa şi să-şi înceapă ziua cu un orgasm satisfăcător, decât să se străduiască foarte mult seara.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • influenteaza testosteronul aspectul fizic

    Mai întâi, să reamintim faptul că, cu cât există mai mult testosteron, cu atât bărbatul este mai “masculin” din punct de vedere fizic. Caracterele sexuale secundare depind de testosteron( voce gravă, ten închis la culoare, faţă pătrată, miros specific).

  • Sexul este esenţial pentru viaţa de cuplu. La început, dorinţa vine spontan, în timp însă, intervine monotonia. Ţineţi cont că, mai ales în cuplurile căsătorite, sexul are puterea de a ţine vie iubirea şi de a aduce echilibrul. Iată ce sfaturi ne dă specialistul după ce a depistat cele mai frecvente cinci probleme cu care se confruntă românii în dormitor!

  • mituri despre orgasm, sex, cuplu, dragoste, libido

  • masturbare femeie sex

    Mult timp masturbarea a fost considerată un subiect tabu și destul de rușinos. Cu toate acestea fiecare femeie e liberă să se autocunoască, să atingă noi limite și să încerce tot ce își dorește, atâta timp cât acest lucru o satisface din punct de vedere sexual.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1