De ce are nevoie un bărbat pentru a rămâne lângă o femeie

iubit.jpg

De ce are nevoie un bărbat pentru a rămâne lângă o femeie
Indiferent ce tip de personalitate are iubitul tău, el vrea să simtă afecţiune şi să fie apreciat
foto: 123RF

În primul rând, trebuie să ştii că nu există o formulă magică pentru a ţine un bărbat lângă tine pe viaţă, pentru că fiecare om este diferit şi are nevoi aparte. Ceea ce ni se aplică, însă, tuturor, este nevoia de a fi iubit şi înţeles.

Indiferent ce tip de personalitate are iubitul tău, el vrea să simtă afecţiune şi să fie apreciat. Această dorinţă este un numitor comun pentru toţi oamenii şi chiar şi cele mai reci persoane o simt în interiorul lor, dar poate nu lasă să se vadă. Aceasta nu înseamnă că trebuie să îl sufoci cu afecţiunea ta, ci să îi demonstrezi, prin nenumărate modalităţi mărunte, că are un loc special în sufletul tău şi că îi eşti prietenă adevărată.

Ce motiv ar avea să plece vreodată, dacă alături de tine se simte foarte bine. Ca să fie un partener pe viaţă, nu manipularea ieftină este cheia, ci o aprofundare a înţelegerii şi iubirii faţă de el.

 

Loading...

Citește și

 • reacţionează bărbaţii când sunt refuzaţi constant dormitor

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se simt destul de vulnerabili când vine vorba de sex, aşa că dacă li se refuză o invitaţie la sex, pot fi foarte deprimaţi. Din acest motiv, este indicat să nu refuzi propunerile sexuale ale partenerului tău. Dacă o faci prea des, s-ar putea ca el să nu mai încerce niciodată să iniţieze o partidă de amor.

 • sexul joacă folosiţi prezervativul în orice situaţie

  Noul tău partener este atât de sexy, se comportă minunat cu tine, iar momentul intim este atât de încins încât parcă nici nu mai vrei să-i spui să-şi pună un prezervativ. Nu face greşeala asta, prezervativele vă protejează de sarcini nedorite, dar şi de cele mai multe boli cu transmitere sexuală.

 • Fanteziile joacă rol esențial dormitor idei

  Sexologii consideră că fanteziile sunt cele mai puternice afrodisiace care există. Ele au rolul de a menţine interesul sexual în cazul partenerilor care sunt împreună de ani de zile şi doresc să evite rutina intimă.

 • Părţi ale corpului femei bărbaţi le consideră irezistibile

  Este bine cunoscut faptul că bărbaţii acordă destul de multă atenţie aspectului fizic al femeii pe care o întâlnesc. Cu cât este mai frumoasă, cu atât mai mult aceştea îşi formează diverse scenarii: cum să o abordeze, cum ar fi dacă ar începe o relaţie cu ea. Toate aceste mici scenarii sporesc şi ele dorinţa.