De ce apar conflictele în cuplu?

cearta.jpg

De ce apar conflictele în cuplu
Neînţelegerile care apar din cauza sarcinilor pe care le are fiecare partener, reprezintă cel mai des întâlnite probleme în cadrul unei relaţii
foto: 123RF

Deşi fiecare relaţie funcţionează diferit, astfel încât membrii acesteia îşi formează propria rutină şi stabilesc anumite reguli, există anumite aspecte care crează conflicte şi care favorizează apariţia discuţiilor în contradictoriu, în majoritatea relaţiilor.

Neînţelegerile care apar din cauza sarcinilor pe care le are fiecare partener, reprezintă cel mai des întâlnite probleme în cadrul unei relaţii. Aspecte care ţin de curăţenie, îngrijirea copiilor, efectuarea cumpărăturilor care, la prima vedere, nu au un grad prea mare de dificultate, sunt cele care declanjează adevărate "războaie" între parteneri.

Dacă vreţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu pe teme de acest tip, este cel mai bine să încercaţi să comunicaţi cât mai mult şi într-un mod civilizat, să stabiliţi exact care sunt îndatoririle fiecăruia şi să vă duceţi la bun sfârşit sarcinile, deoarece nu este absolut deloc să ţi se plaseze"pe umeri" o greutate mult mai mare decât poţi duce de fapt. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1