De ce aleg bărbaţii să înşele

primul_pas_0.jpinselat.jpg

De ce aleg bărbaţii să înşele
Pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter
foto: 123RF

Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

Alteori, însă, lipsa de relaţionare pe plan sexual poate fi cauzată chiar de parteneră, aceasta renunţând la a mai avea grijă de spectul fizic. În această situaţie, bărbatul nu se mai simte atras de aceasta şi ajunge să înşele.

Aşadar, este foarte important ca, atunci când observi că există probleme de comunicare sau că s-a instalat rutina care ameninţă siguranţa cuplului, să iei măsuri. Fie că este vorba despre o îmbunătăţire a dialogului sau despre diverse modalităţi de revigorare a relaţiei, metodele la care poţi apela sunt diverse, trebuie doar să încerci, pentru a vedea care funcţionează în cazul tău.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex cuplu libidou cuplu relatii

  Vrei sau nu să recunoști, sexul joacă un rol important în relație. Însă, după o anumită perioadă de timp, e posibil ca libidoul să scadă și să ajungi să îți privești partenerul mai mult ca pe un prieten. Iată ce poți face pentru a preveni această situație!

 • vizate parţi ale corpului unei femei de catre barbaţi

  Spre deosebire de reprezentantele sexului frumos, care pun mare preţ pe caracter, bărbaţii acordă destul de multă atenţie aspectului fizic al femeii pe care o întâlnesc. Cu cât este mai frumoasă, cu atât mai mult aceştea îşi formează diverse scenarii: cum să o abordeze, cum ar fi dacă ar începe o relaţie cu ea. Toate aceste mici scenarii sporesc şi ele dorinţa.

 • Ce trebuie sa ştii pentru ca relaţia ta sa fie perfecta

  Cu toţii trebuie să fiţi conştienţi de faptul că nimic nu este definitiv. Şi nu trebuie tradusă această menţiune drept o viziune pesimistă asupra poveştilor de dragoste, ci trebuie înţeleasă ca pe un adevăr care nu îţi va permite să te stabileşti confortabil în relaţie şi să consideri că rolul tău a luat sfârşit odată ce ţi-ai cucerit iubitul.

 • Iata ce frici nejustificate au femeile în intimitate

  Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1