De ce ajung femeile să nu-şi mai dorească să facă sex. Unde greşesc bărbaţii

libido.jpg

De ce ajung femeile sa nu-şi mai dorească să facă sex
Multe din cele ce i se întâmplă unei femei din punct de vedere sexual depind de felul în care o tratează partenerul
foto: 123RF

În momentul în care bărbatul se concentrează doar pe satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

Multe din cele ce i se întâmplă unei femei din punct de vedere sexual depind de felul în care o tratează partenerul. Când el, nepriceput sau egoist, îşi cere drepturile fără să se gândească şi la plăcerea ei, în sufletul femeii se formează o atitudine defensivă. Se simte umilită, folosită, dar, ca să nu-l piardă, simulează plăcerea.

Uneori, această atitudine se transformă într-o capcană fără ieşire, deoarece, nedorind să recunoască faptul că a simulat, ea nu-şi poate îndemna partenerul să-i stârnească emoţii sexuale. Nefiind suficient stimulată, ea nu se excită atât cât este nevoie pentru ca vaginul să se lubrifieze. În acest caz, apare durerea iar scăderea libidoului este inevitabilă.
Dacă ai ajuns în această situaţie, explică-i tot ce simţi! Într-un cuplu normal nu ar trebui să fie prea greu, poate că nici nu ar fi nevoie de o risipă de cuvinte. Dacă partenerul tău te iubeşte, este receptiv şi va înţelege dorinţele tale.
 

Loading...

Citește și

 • Incompatibilitatea în pat problemă care poate duce la despărţire

  Sexul este foarte important pentru un cuplu, mai ales în perioada în care el se consolidează. Incompatibilitatea în pat este o problemă care poate duce la despărţire. Oricât am vrea să ne minţim şi să credem în ideea că dragostea ţine loc de orice, frustrarea de a nu fi satisfăcută sexual de către partener nu e tocmai uşor de ignorat.

 • Află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual

  Lipsa sau scăderea libidoului este o problemă cu care se confruntă mulţi oameni şi se petrece adesea din cauze comune, ce ţin de stilul de viaţă adoptat. În articolul de mai jos, află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual!

 • Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor

  Partenerul îţi este infidel şi tot timpul se justifică spunând că nu se poate abţine pentru că are anumite „nevoi” ce trebuie satisfăcute. Câte dintre femei nu au auzit măcar o dată această scuză? Ei bine, află că oricine se poate abţine, chiar şi un dependent de sex.

 • Aceasta una marile preocupări ale bărbaților în intimitate

  Una dintre cele mai mari preocupări ale bărbaţilor în intimitate are legătură cu masculinitatea lor. Cei mai mulţi reprezentanţă ai sexului puternic cred că penisul lor este mai mic decât ar trebui să fie şi că nu vor avea prestaţii sexuale pe măsura aşteptărilor partenerelor lor. Acest complex se formează în timp şi, din păcate, bărbaţii nu prea au curaj să vorbească despre acest lucru.