Dacă niciunul dintre parteneri nu este dispus să ofere, relaţia se va destrăma

diferente.jpg

niciunul dintre parteneri nu este dispus să ofere relaţia destrăma
Relațiile sunt despre a lua și a da, dar dacă niciunul dintre voi nu este dispus să dea, legătura devine fragilă, destrămându-se într-un final
foto: 123RF

Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi şi, din acest motiv, trebuie să învețe să aprecieze aceste diferențe, să se oprească din a se aștepta că partenerul lor trebuie să se simtă în același fel precum o fac ei.

Este frumos să ai pe cineva care să te îmbrățișeze când dormi și te simți bine știind că îți poți împărtăși viața cu o altă persoană, dar bărbații și femeile sunt construiți să își trăiască viața în mod independent.

Instinctul uni bărbat este să aibă grijă de el mai întâi, în timp ce femeile au pus preț pe independența lor cu mult înainte să le fie acordate drepturi. Fiecare persoană trebuie să învețe cum să aibă grijă de partenerul său, dacă simte că singurătatea nu este potrivită pentru ea.

Relațiile sunt despre a lua și a da, dar dacă niciunul dintre voi nu este dispus să dea, legătura devine fragilă, destrămându-se într-un final. Când faci parte dintr-o relație, nu te poți gândi numai la tine. Trebuie să iei în considerare gândurile și sentimentele partenerului tău și, uneori, trebuie să îi pui nevoile peste ale tale. Din nou, poate părea dificil atât pentru bărbați, cât și pentru femei deoarece, fiecare este obișnuit să fie pe cont propriu. Ambele părți trebuie să se accepte și să învețe să se ierte, dar să și încerce să nu dea vina pe celălalt atunci când ceva merge prost.

Loading...

Citește și