Dă cu gheaţă să ai parte de sex fierbinte

special_hepta_sex_gheta_sfaturi.jpg

Gheaţa pe piele înfierbântă simţurile
Foto: Hepta
Citeste tot despre: 

Zilele călduroase au sosit! Temperaturile au depăşit 25 de grade C. Căldura excesivă dăunează poftei de amor.

Iată ce ne învaţă sexologii nemţi pentru ca partidele de sex să fie de nota 10. Este nevoie ca cei doi parteneri să se simtă bine în cearşafuri răcoroase, să soarbă o băutură rece sau să-şi pună puţină gheaţă pe zonele înfierbântate.

Gheaţa excită 

Bucăţile de gheaţă aşezate pe piele sunt cea mai bună soluţie de răcorire. Excitaţi mai ales zonele sensibile, cum ar fi mameloanele. Şi pentru bărbaţi bucăţelele de gheaţă pe piele sunt excitante.

Treceţi sub duş

Plăcerea maximă se obţine doar într-un aşternut răcoros. De aceea, cearşafurile trebuie să fie din satin, mătase sau de bumbac subţire. Dacă tot vi se pare cald, treceţi la o partidă de sex sub duş.

Beţi şampanie

Însoţiţi partida de amor cu un pahar de şampanie rece sau un sirop cu gheaţă. Băutura răcoroasă vă va da o stare de bine şi va stimula pofta de sex.

Schimbaţi poziţiile

Alegeţi poziţii care nu vă solicită mult. Se recomandă poziţia cu femeia deasupra în loc de poziţia misionarului şi poziţia în patru labe decât poziţia linguriţă.

Sex în natură

Chiar dacă afară e cald, solul este încă rece! În luna mai, dacă aveţi poftă de sex în natură, nu uitaţi să luaţi cu voi o pătură mai groasă. Dacă simţiţi că de jos vine frig, plăcerea dispare. 

Loading...