Curioasă în legătură cu sexul anal? Poate fi un generator de orgasme puternice

nrt.jpg

Curioasă în legătură cu sexul anal
Sexul anal poate fi un generator de orgasme puternice şi de senzaţii nebănuite
foto: 123RF

Poate părea tabu, dar în spatele uşilor închise, foarte multe persoane au încercat cel puţin o dată sexul anal. Înainte de a face sex anal, trebuie să ai în vedere câteva lucruri esenţiale.

Sexul anal poate fi un generator de orgasme puternice şi de senzaţii nebănuite. Regiunea anală conţine un număr foarte mare de terminaţii nervoase care oferă un alt tip de plăcere, una mai intensă. Pentru bărbaţi, această practică reprezintă o plăcere, o curiozitate, în timp ce pentru femei presupune mai degrabă o provocare.

Orgasmul anal apare în urma stimulării intraanale, fie prin contact sexual, prin stimularea manuală, orală sau cu ajutorul unei jucării sexuale. Doar anumite persoane pot avea acest tip de orgasm, plăcerea provenind din stimularea terminaţiilor nervoase din zona perianală şi din canalul anal.

O altă zonă responsabilă pentru orgasmul anal este peretele rectovaginal care răspunde în timpul stimulării ca orice alt ţesut erectil. Unele femei pretind chiar că, orgasmul anal este mai intens decât cel vaginal sau clitoridian, în timp ce multe dintre ele nu au remarcat o diferenţă semnificativă.

Orgasmul anal se obţine şi fără stimulare vaginală sau clitoridiană, dar nu uita de lubrifiere. Sunt recomandaţi lubrifianţii pe bază de apă sau silicon. Penetrarea trebuie făcută cu mişcări lente, nu bruşte.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1