Cuplurile care au relaţii sexuale fără a avea sentimente faţă de partener nu rezistă în timp

aventura_romantica.jpg

Cuplurile relaţii sexuale sentimente faţă de partener nu rezistă în timp
Chiar dacă pare o aventură romantică ideală, o relaţie bazată doar pe sex, fără obligaţii sentimentale, nu poate funcţiona
foto: 123RF

Chiar dacă pare o aventură romantică ideală, o relaţie bazată doar pe sex, fără obligaţii sentimentale, nu poate funcţiona. Cuplurile care au relaţii sexuale fără a avea sentimente faţă de partener nu rezistă în timp.

Se spune că activitatea intimă reprezintă o parte importantă în viaţa oricărui cuplu, totuşi când o relaţie care se vrea a fi serioasă ajunge să fie bazată doar pe sex, sunt şanse ca viitorul ei să nu mai existe.

Cu siguranţă te simţi frumoasă şi dorită atunci când iubitul îţi spune cu orice ocazie cât eşti de sexy, cât de mult îi plac sânii şi fundul tău şi cât de excitat este să te vadă în plină acţiune în dormitor, însă este firesc să conteze doar aceste aspecte?

Un bărbat care apreciază doar latura fizică şi zonele intime ale femeii, sursele plăcerii lui sexuale, nu va pune preţ pe partea spirituală, nu va fi niciodată interesat să stabilească o relaţie pe termen lung cu cea de lângă el. Partenera este interesantă doar cât timp îi satisface acestuia nevoile sexuale. Nu cred că îţi doreşti lângă tine un astfel de om.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1