Cuplul este o echipă. Pentru bunul mers al relaţiei, sprijiniţi-vă reciproc emoţional şi social

dgh.jpg

cuplul este o echipa
Fiecare partener trebuie să dea dovadă de susţinere şi înţelegere inclusiv pentru alegerile profesionale
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

A te simţi susţinută în relaţia de cuplu înseamnă să simţi că cel de lângă tine este în acord cu ceea ce îţi doreşti, cu ceea ce reprezinţi tu, fără a face vreun efort în a te schimba. Sprijinul fiecărui partener de cuplu trebuie să fie orientat spre valorile comune ale celor doi şi spre planurile de viitor pe care şi le împărtăşesc.

Susţinerea vine atât în comportamentele şi activităţile „de echipa” în cuplu, cât şi pentru cele individuale. Astfel, fiecare partener trebuie să dea dovadă de susţinere şi înţelegere inclusiv pentru alegerile profesionale pe care fiecare în parte şi le asumă şi le urmează.

De cele mai multe ori, implicarea activă într-o relaţie nu înseamnă nicidecum sufocare, ci o libertate susţinută şi înţeleasă. Aceasta ajunge, de-a lungul relaţiei, să devină un punct solid de sprijin care oferă în final siguranţă şi stabilitate.

Învaţă să îţi validezi cât mai des partenerul de cuplu, cu ajutorul cuvintelor frumoase şi încurajatoare, al gesturilor mici şi al surprizelor şi vei observa cum relaţia ta devine treptat o relaţie sănătoasă şi împlinită. De asemenea, este frumos şi firesc să te aştepţi şi tu la aceleaşi răspunsuri şi din partea lui.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1