Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor

dependenta.jpg

Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor
Bărbatul dependent vede partida de sex ca pe un mijloc prin care atinge un scop şi nu ca pe scopul în sine
foto: 123RF

Partenerul îţi este infidel şi tot timpul se justifică spunând că nu se poate abţine pentru că are anumite „nevoi” ce trebuie satisfăcute. Câte dintre femei nu au auzit măcar o dată această scuză? Ei bine, află că oricine se poate abţine, chiar şi un dependent de sex.

Un om care are într-adevăr o dependenţă, dar îşi iubeşte partenera, poate ţine piept bolii doar prin masturbare, fantezii sau raporturi sexuale cu iubita sa. Nu infidelitatea este problema unui depedent de sex, ci faptul că această boală îl face să nu se mai bucure de actul sexual. În condiţiile în care rămâne fidel partenerei lui, sexul cu ea va fi unul depersonalizat, unul în care contează doar activitatea în sine, nu persoana.
Bărbatul dependent vede partida de sex ca pe un mijloc prin care atinge un scop şi nu ca pe scopul în sine. Pentru el sexul este o modalitate de a-şi vindeca suferinţa sau de a evita stări de anxietate. Un dependent are gânduri sexuale pe care nu şi le poate controla, iar acest lucru îi afectează nu doar relaţia de cuplu, ci viaţa în general.

Dependenţii nu conştientizează faptul că privesc sexul ca pe un mijloc de alinare al unei suferinţe şi nu înţeleg de ce au atâtea gânduri legate de sex. Marea diferenţă dintre un bărbat "fustangiu" şi unul care este dependent constă în atitudinea lor după actul sexual. În timp ce primul este satisfăcut sexual şi spune că „are nevoi ce trebuie satisfăcute”, al doilea rămâne frustrat şi are mustrări de conştiinţă. Bărbaţi sunt mai predispuşi decât femeile să dezvolte o dependenţă sexuală deoarece, genetic, ei au o mai mare dorinţă sexuală decât femeile.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • sexul oral oferit primit nu te fereşte de contactarea unei boli venerice

  Atât în cazul femeilor cât şi în cazul bărbaţilor, sexul oral oferit sau primit nu este sigur. Simplul contact dintre zona bucală şi zona genitală prezintă riscuri. În cazul felaţiei, femeia poate contacta o boală dacă lichidul pre-ejaculator sau sperma partenerului este infectată. Şi secreţiile vaginale sau menstra sunt purtătoare de viruşi şi bacterii. Aşa că şi un bărbat poate contacta o boală venerică.

 • Infidelitatea emoţională, mai periculoasă decât cea sexuală

  Nu e nimic greşit în a avea un prieten în afară de iubitul tău. Totuşi, dacă acel amic îţi trezeşte anumite senzaţii şi reacţii, e cazul să analizezi în ce loc te afli din punct de vedere emoţional, cu iubitul tău sau cu prietenul tău.

 • Poziţii sexuale care înlesnesc drumul către orgasm

  Pofta cu care începem o partidă de sex şi durata preludiului influenţează decisiv apariţia orgasmului. Nu te mira dacă nu ai orgasm în momentul în care faci sex doar de dragul partenerului. Începe partida de sex atunci când amândoi sunteţi foarte înfierbântaţi.

 • Viaţa sexuală nu trebuie neglijată în căsnicie

  Cuplurile, în special cele căsătorite, riscă de cele mai multe ori să se împotmolească în rutina zilnică a serviciului şi a treburilor casnice, încât neglijează complet activitatea intimă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1