Cum te ajută gheaţa să ajungi la orgasm

gheata.jpg

gheata orgasm sex
Gheaţa pusă pe sfârcuri poate duce la o erecţie spectaculoasă a acestora
foto:123RF

În timpul unei partide de sex, puteţi spori considerabil excitarea dacă aveţi la îndemână câteva cubuleţe de gheaţă. Este ceva ce puteţi să introduceţi, din când în când în jocul erotic, dacă amândoi sunteţi de acord.

Gheaţa pusă pe sfârcuri poate duce la o erecţie spectaculoasă a acestora. O mână introdusă pe neaşteptate pe sub lenjerie face lucrurile şi mai fierbinţi. Unele reprezentante ale sexului frumos spun că un cub de gheaţă introdus în vagin chiar înainte de sex duce la o ejaculare extraordinară pe interiorul coapselor, în timp ce altele susţin că este cel mai bine să faci asta chiar înainte de a avea orgasm.

loading...
Loading...

Citește și

 • zona erogena femei barbati placere orgasm

  Ca să ajungi la orgasm, ca femeie ori ca bărbat, ai nevoie de puțină stimulare în zonele plăcerii. Pentru asta, însă, trebuie să cunoști noțiunile de bază în ceea ce privește zonele erogene. Totul, în scop nobil, pentru a oferi și a primi dragoste.

 • operatii estetice sensibilitatea sanilor

  Operațiile estetice întreprinse asupra sânilor le pot afecta sensibilitatea, deși modificările sunt de obicei temporare. Iar recurgerea la bisturiu are totuși un plus: după operație, sfârcurile pot deveni permanent mai sensibile, un efect colateral apreciat de majoritatea femeilor.

 • lucruri sexualitatea barbatilor

  Sunt o mulţime de lucruri pe care nu le ştim despre sexualitatea bărbaţilor şi nu pentru că nu ar fi interesate, ci pentru că există o reţinere în abordarea unor astfel de subiecte.

 • virusul papiloma uman HPV sex

  Virusul papiloma uman, numit HPV, este cea mai întâlnită boală cu transmitere sexuală. Se fixează în mucoasele membranoase şi piele, şi este atât de capabil de mutaţii, încât poate deveni una dintre cele 40 de rădăcini cunoscute care infectează bărbaţii şi femeile.