Cum ştii dacă ai de-a face cu o nimfomană: 5 semne evidente

nimfomana.jpg

nimfomana dependenta de sex
Nimfomana, după ce face sex cu un bărbat, își pierde interesul pentru el
foto:123RF

Hipersexualitatea sau nimfomania este dorinţa intensă a unei femei de a face sex cât mai des. Cele care suferă de această afecţiune nu sunt niciodată împlinite din punct de vedere sexual.

Există posibilitatea să trăieşti cu o nimfomană în casă şi nici să nu ştii asta, deşi e imposibil să nu fi avut măcar câteva indicii. Iată care sunt cele mai evidente semne de luat în calcul.

E tot timpul în centrul atenţiei

Dacă cea cu care îţi petreci nopţile adoră să fie în centrul atenţiei, fiind un veritabil magnet pentru bărbaţi, poate fi vorba despre o nimfomană. Acestui tip de femeie nu îi este suficientă atenţia unui singur bărbat.

Nu este satisfăcută sexual niciodată

Oricât de multe aventuri sexuale ar trăi, nimfomana nu se simte niciodată pe deplin satisfăcută, în ciuda orgasmelor frecvente. Simte mereu nevoia de altcineva şi de altceva. Făcând sex aproape mereu caută atenţia celui de lângă ea, iar odată ce o primește își dă seama că nu asta își dorește.

Vorbeşte tot timpul despre sex

În orice împrejurare ar fi, nimfomana aduce mereu în discuţie teme sexuale şi se gândeşte la prietenii tăi ca la nişte potenţiali parteneri de sex. Îi place să facă pe seducătoarea, să flirteze cu ei pentru a-și asigura o cale liberă către aceştia.

Se masturbează în exces

O nimfomană simte nevoia să se masturbeze o dată sau de mai multe ori pe zi. Starea de excitaţie o cuprinde oriunde, chiar și la serviciu sau în orice alt loc. I se pare excitant să se masturbeze în locuri publice, pentru că nu mai are răbdare să ajungă acasă. Aceste gânduri îi pot afecta concentrarea din timpul zilei. Se masturbeză oriunde, fără să ţină cont de cei din jur.

Nu poate păstra o relaţie

După ce face sex cu un bărbat, își pierde interesul pentru el. Pur și simplu nu se poate abţine, nu-și poate imagina cum ar fi viața dacă ar face amor cu o singură persoană. Este mereu tentată să înșele și ar putea sacrifica sentimentele celor din jur, dacă asta ar însemna să facă sex cu cine își dorește. Mai simplu: este capabilă de orice pentru o partidă de sex.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • sex motive pozitii sexuale beneficii depresie

  Știai că sexul este cel mai important pentru funcționarea unei relații? A fost dovedit științific faptul că activitatea intimă influențează pozitiv bunul mers al lucrurilor între parteneri.

 • barbat mimarea oegasmului sex

  Bărbaţii ştiu că femeile mimează orgasmul, dar nu întotdeauna realizează asta la momentul respectiv. Unele din când în când, altele mai des, dar majoritatea au făcut-o la un moment dat.

 • Greseli pe care le faci des în viata sexuala

  Scânteia de la începutul unei relaţii nu va arde precum flacăra veşnică, dacă nu o aprinzi iar şi iar. Din păcate, rutina ne acaparează pe toţi, însă trebuie să ne educăm, să luptăm pentru aspectele pe care le vrem îmbunătăţite, mai ales când vorbim despre viaţa intimă.

 • Cele mai fierbinti zone erogene ale barbatilor

  Bărbaţii deţin câteva puncte fierbinţi care stimulate îi ajută să ajungă la orgasme incredibile. Cele mai importante sunt “adunate” în jurul organelor genitale.