Cum se schimbă viaţa sexuală a partenerilor odată cu trecerea timpului?

da.jpg

Cum se schimbă viaţa sexuală a partenerilor odată cu trecerea timpului
Toate relaţiile de cuplu parcurg anumite etape, și câteodată sexul trece pe loc secundar
foto: 123RF

Toate relaţiile de cuplu parcurg anumite etape, și câteodată sexul trece pe loc secundar. Uneori este firesc, dar dorința sexuală nu trebuie neglijată prea mult timp. Una dintre cauzele principale pentru care dorința sexuală scade dramatic în unele cupluri este legată de schimbarea etapei de viață prin care partenerii trec.

Mai exact multe persoane sunt atât de fascinate de etapa îndragostirii, etapă ce are la baza multe promisiuni si așteptari, încât au impresia ca aceea va dura veșnic în viața lor și că vor putea depași absolut orice obstacol al vieții prin simplul fapt ca se iubesc. Și, evident, viața lor sexuală va rămâne mereu la fel de minunată. Cam acestea sunt așteptările partenerilor.

Este bine de știut că dragostea nu salvează relații, deși iubirea este intr-adevăr o resursă prețioasă pentru cuplu și poate face diferența dintre a mai rămane sau nu împreună.

Atunci când un cuplu înaintează în timp și apar provocari precum neajunsuri, diverse pierderi sau probleme de încredere și comunicare, oamenii au tendința să se dezamăgească sau să dea vina pe partener pentru tensiunile acumulate.Aceste sentimente, de multe ori neexprimate, au influență directă asupra dinamicii sexuale a cuplului.

 

Loading...

Citește și

 • Libidoul femei influenţat felul în care se comportă partenerul în pat

  Bărbatul care se gândeşte doar la satisfacerea propriilor plăceri sexuale, lăsându-şi partenera frustrată, undeva în apropierea unui orgasm neatins, n-ar trebui să se mire când ea îşi va pierde treptat interesul pentru sex.

 • Află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual

  Lipsa sau scăderea libidoului este o problemă cu care se confruntă mulţi oameni şi se petrece adesea din cauze comune, ce ţin de stilul de viaţă adoptat. În articolul de mai jos, află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual!

 • Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor

  Partenerul îţi este infidel şi tot timpul se justifică spunând că nu se poate abţine pentru că are anumite „nevoi” ce trebuie satisfăcute. Câte dintre femei nu au auzit măcar o dată această scuză? Ei bine, află că oricine se poate abţine, chiar şi un dependent de sex.

 • Comportamentul agresiv cât de mult poate afecta relaţia

  Fiecare cuplu are parte de perioade frumoase, dar şi de momente în care lucrurile nu merg bine, însă există anumite semne care îţi arată dacă ai lângă tine persoana potrivită sau nu. Orice legatură care te afectează din punct de vedere psihic, emoţional sau fizic este o relaţie nepotrivită.