Cum se manifestă un bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita

dormitor.jpg

Cum manifestă bărbat care are de gând să-şi părăsească iubita
Schimbările în viața voastră intimă pot fi semne clare ale faptului că lucrurile nu mai merg chiar atât de bine
foto: 123RF

Te-ai întrebat vreodată cum se comportă cineva atunci când vrea să încheie o relație? În articolul de mai jos, află cum se manifestă în general un bărbat care are de gând să-și părăsească iubita fără să-i spună.

Nu vă mai înțelegeți în dormitor

Schimbările în viața voastră intimă pot fi semne clare ale faptului că lucrurile nu mai merg chiar atât de bine. Va începe să te trateze mai mult ca pe o prietenă decât ca pe o parteneră, iar pasiunea dispare. Despărțirea vine odată cu puținul timp pe care îl mai petreceți împreună și lipsa sexului.

Îți ascunde lucruri

Dacă ai sentimentul că nu știi în ce stadiu al relației vă aflați, șansele ca voi să ajungeți la despărțire sunt mari. Ingredientele unei relații sănătoase și puternice sunt siguranța, securitatea și stabilitatea. Dacă acestea lipsesc, atunci reușita este una din ce în ce mai redusă. Dacă partenerul tău este foarte evaziv și nu îți spune care sunt planurile lui, atunci e clar că urmează să vă despărțiți.

Evită să vorbească despre viitor

Un alt semn mai mult decât evident al faptului că partenerul tău vrea să încheiați relația este reprezentat de discuțiile despre viitor. Poate că până acum obișnuiați să vă faceți planuri care te includeau și pe tine, dar lucrurile s-au schimbat. El nu mai vrea să discute despre asta sau devine evaziv, iar acest lucru sugerează clar ce va urma.

Preferă telefonul în locul companiei tale

În momentul în care partenerul tău nu îți mai oferă atenția de care ai nevoie și preferă să stea mai mult cu nasul în telefon, atunci poți începe să îți faci griji. E clar că are în minte posibilitatea de a te părăsi. Dacă ai de gând să îl tragi la răspundere și el adoptă o atitudine defensivă sau pur și simplu te ignoră, atunci trebuie să te pregătești pentru o despărțire inevitabilă.

Loading...
 
 

Citește și

 • atrasă bărbat implicat într-o altă relaţie

  Atunci când eşti atrasă de un bărbat care se află deja într-o relaţie, aşteptările tale trebuie sa fie minime. Desigur, cea mai bună variantă este să renunţi la ideea de a fi cu el din start, însă cum şansele ca inima ta să te asculte sunt foarte mici, nu îţi rămâne decât să ştii de la început la ce să te aştepţi.

 • Vrei relaţie durată află lucruri nu e bine să faci

  Anumite lucruri pe care le faci în relație te pot îndepărta de partnerul tău și pot distruge legătura sentimentală dinte voi. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată în cuplu, dacă vrei ca iubitul tău să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

 • el o ignora pe ea

  Sunt sigură că nu o dată ai întâlnit un bărbat care părea interesat, atras, încântat de tine, îşi dorea să vă vedeţi zilnic, iar apoi, fără niciun avertisment, are loc o schimbare de atitudine şi începe să te ignore. Iată câteva explicații care te ajută să privești situația mai lucid.

 • Tot ce trebuie sa stii despre orgasmul simultan

  Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1