Cum să-ţi faci iubitul fericit în fiecare zi. 5 trucuri simple

fericita.jpg

Cum faci iubitul fericit în fiecare zi trucuri simple
Nu îl lăsa pe el să facă totul în intimitate, ci încearcă şi tu să preiei iniţiativa din când în când
foto: 123RF

Dacă fericirea partenerului tău este importantă pentru tine, cu siguranţă îţi doreşti să faci lucruri care să te ajute în acest sens. În articolul de mai jos, descoperă câteva trucuri simple, cu rezultate incredibile în ceea ce priveşte relaţia ta şi dispoziţia iubitului tău.

Oferă-i spaţiu

Lasă-l să iasă cu prietenii în oraş sau să aibă propriile hobby-uri, care nu te includ şi pe tine. La urma urmei, oricine are nevoie de puţin spaţiu. Dacă îţi sufoci partenerul de viaţă, nu faci altceva decât să îl îndepărtezi.

Surprinde-l cu mici atenţii

Nu numai reprezentantele sexului frumos trebuie să primească mici atenţii şi dovezi de afecţiune. Surprinde-ţi partenerul cu câte un gest mărunt care valorează mai mult decât un cadou substanţial. Prin aceasta, îi vei arăta că te gândeşti la el şi că vrei să fie fericit.

Ai grijă de felul în care arăţi

Atunci când ieşiţi în oraş, aranjează-te în aşa fel încât să atragi privirile tuturor. Ai grijă de felul în care arăţi şi nu te neglija niciodată. Orice bărbat este fericit să aibă alături o femeie frumoasă şi elegantă.

Preia iniţiativa în pat

Nu îl lăsa pe el să facă totul în intimitate, ci încearcă şi tu să preiei iniţiativa din când în când. Surprinde-l cu o partidă de sex când se aşteaptă mai puţin şi ghidează-l pe parcurs, ca să ajungeţi la orgasm în acelaşi timp.

Fii încrezătoare în forţele tale

Chiar dacă eşti într-o relaţie, nu înseamnă că nu mai poţi să fii o femeie independentă, încrezătoare în propriile forţe. Bărbaţii sunt fericiţi alături de femei care dincolo de vulnerabilitatea de care dau dovadă  în momentele intime, sunt puternice şi determinate.

 

 

Loading...

Citește și

 • Masturbarea absolut normală viata sexuala

  Masturbarea nu este doar pentru persoanele singure, în cautarea unui partener! Din contră, autostimularea este mai mult decât benefică şi pentru viaţa de cuplu, iar partenerii ar trebui să o practice fără restricţii!

 • reacţionează bărbaţii când sunt refuzaţi constant dormitor

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se simt destul de vulnerabili când vine vorba de sex, aşa că dacă li se refuză o invitaţie la sex, pot fi foarte deprimaţi. Din acest motiv, este indicat să nu refuzi propunerile sexuale ale partenerului tău. Dacă o faci prea des, s-ar putea ca el să nu mai încerce niciodată să iniţieze o partidă de amor.

 • Cum pot rezolva divergenţele relaţia de cuplu

  La începutul unei relaţii, cele mai multe femei sunt tentate să facă sacrificii în numele iubirii, renunţând la propriile aspiraţii pentru a-l face fericit pe partenerul de viaţă. O legătură pe termen lung nu poate însă funcţiona în acest mod.

 • semne că eşti într-o relaţie nepotrivită

  O relaţie de cuplu sănătoasă este o relaţie în care ambii parteneri evoluează şi colaborează, reuşind să se bucure de viaţă atât împreună, cât şi separat, respectându-şi unicitatea. O relaţie toxică este exact inversul. În articolul de mai jos, descoperă cele 3 semne care îţi dau de înţeles că relaţia în care eşti nu este cea mai potrivită.