Cum să spui nu unui bărbat pe care nu îl placi?

refuz.jpg

Cum spui nu barbat pe care nu îl placi
Dacă nu îţi place bărbatul care te invită în oraş, refuză-l într-un mod elegant
foto: 123RF

Cum să spui nu unui bărbat care nu înţelege din atitudinea ta că nu îl placi? Ei bine, insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început.

În schimb, dacă tu îl amâni sau ocoleşti răspunsul pe care îl aşteaptă cu atâta nerăbdare, nu faci decât să îl stârneşti şi mai mult, deoarece poate crede că te laşi greu cucerită. Este mai indicat să îi strici entuziasmul de la început, decât să îl enervezi sau să îl faci să se simtă frustrat mai târziu, când înţelege că nu te-a interesat nicio clipă persoana lui. O astfel de atitudine l-ar putea răni şi i-ar crea impresia că te-ai jucat cu sentimentele lui.

Aşadar, dacă nu îţi place bărbatul care te invită în oraş, refuză-l într-un mod elegant, nu lăsa în urma ta frustrări, resentimente sau chiar ură, deoarece nu te va ajuta cu nimic, ba din contra.

Loading...
 
 

Citește și

 • atracţia sexuala suficienta relaţie de cuplu

  Când vorbeşti despre o relaţie bazată pe o dragoste oarbă, vorbeşti de fapt despre o relaţie în care lucrurile nu stau chiar aşa cum ar trebui. Există cazuri şi cazuri, însă de cele mai multe ori este vorba de alegerea greşită a partenerului, din cauza diferenţei de pregătire profesională, intelect, statut financiar, dar mai ales a nepotrivirii de caracter sau comportament.

 • indicii care iti arata ca esti intr-o relatie toxica

  Nu există persoană care să spună că este uşor să pună punct unei relaţii, fie ea de iubire sau prietenie, mai ales dacă au fost investite sentimente. Cu toate astea, din când în când, să lăsăm în urmă pe cineva este cel mai bun lucru care trebuie făcut.

 • Orgasmul despre care putine femei au auzit

  Este posibil să nu fi auzit pană acum de acest tip de orgasm, asta pentru că nu i s-a acordat atenţia cuvenită. Orgasmul vulvo- vaginal este uşor de atins, fie prin penetrare, fie prin stimulare orală sau manuală.

 • orgasm sex cuplu sexolog dragoste

  Orgasmul este cea mai intensă plăcere pe care atât femeile, cât și bărbații o pot avea. În timpul lui, toate limitările corpului se dizolvă, iar cei doi iubiți fuzionează devenind unul. Dar orgasmul aduce beneficii extraordinare nu numai psihicului, ci și organismului. Iată care sunt acestea!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1