Cum să refuzi avansurile unui bărbat insistent?

elegant.jpg

Cum refuzi avansurile bărbat fii diplomat
Dacă nu îţi place bărbatul care te invită în oraş, refuză-l într-un mod elegant
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cum să spui nu unui bărbat care nu înţelege din atitudinea ta că nu îl placi? Ei bine, insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început.

În schimb, dacă tu îl amâni sau ocoleşti răspunsul pe care îl aşteaptă cu atâta nerăbdare, nu faci decât să îl stârneşti şi mai mult, deoarece poate crede că te laşi greu cucerită. Este mai indicat să îi strici entuziasmul de la început, decât să îl enervezi sau să îl faci să se simtă frustrat mai târziu, când înţelege că nu te-a interesat nicio clipă persoana lui. O astfel de atitudine l-ar putea răni şi i-ar crea impresia că te-ai jucat cu sentimentele lui.

Aşadar, dacă nu îţi place bărbatul care îţi face avansuri, refuză-l într-un mod elegant, nu lăsa în urma ta frustrări, resentimente sau chiar ură, deoarece nu te va ajuta cu nimic, ba din contra.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Află de ce nu ar trebui să te compari niciodată cu alte femei, de ce trebuie să ai simţul umorului mereu "activat" sau de ce nu trebuie să te laşi influenţată de filmele porno în viaţa ta sexuală.

 • Ce trebuie ştii uter vorba sex

  Nu foarte multă lume înţelege semnificaţia uterului(sau a pântecului) când vine vorba de sex, dar trebuie ştiut că el e capabil să ofere un orgasm extraordinar şi foarte puternic.

 • poţi trece uşor peste desparţirea de fostul iubit

  Să închei o relaţie este foarte dificil, însa trebuie să înveţi sa-i faci faţă. În acel moment, ai tendinţa să crezi ca nu-ţi vei mai reveni niciodată si preferi să îţi plângi de milă în loc să ridici capul si să înfrunţi acestă situaţie.

 • limita efectele distructive ale competiţiei cuplu

  Una dintre cele mai frecvente greşeli pe care le fac cuplurile din ziua de astăzi şi care în majoritatea cazurilor duce la destrămarea relaţiei este reprezentantă de tendinţa partenerilor de a concura. Această competiţie se poartă atât la nivelul realizărilor profesionale ale celor doi, cât şi în jurul monitorizării greşelilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1