Cum să reaprinzi flacăra iubirii în cuplul vostru!

bun.jpg

 Cum să reaprinzi flacăra iubirii în cuplul vostru
Dacă simţi nevoia şi ai posibilitatea, fă dragoste cu iubitul tău atunci când vă doriţi asta, aproape indiferent unde vă aflaţi
foto: 123RF

Aproape în orice relaţie de cuplu scânteia poate fi reaprinsă de aceea niciodată nu trebuie să te resemnezi. Lucrurile bune se întâmplă acelora care încearcă din greu şi care au răbdare. Important este să te lupţi pentru relaţie, fă tot ce este necesar pentru a o salva, dacă asta îţi doreşti cu adevărat.

Nu aştepta ca doar partenerul tău să vină cu idei sau să iniţieze o partidă de amor, nici nu te aştepta ca totul să vină de la sine! Este cea mai mare greşeală să aştepţi şi să nu te implicit!. Într-adevăr, există o chimie între voi, însă focul dragostei îl ţii aprins doar dacă tu şi partenerul tău găsiţi cele mai bune metode şi practici ca să aveţi parte de momente cât mai plăcute.

Dacă simţi nevoia şi ai posibilitatea, fă dragoste cu iubitul tău atunci când vă doriţi asta, aproape indiferent unde vă aflaţi: în maşină, în cabina de duş, în lift sau oriunde în altă parte. Descătuşează-ţi imaginaţi şi bucură-te de moment.

Ca să vă condimentaţi şi implicit, să vă îmbunătăţiţi viaţa sexuală, puteţi apela la cărţi de specialitate, la diverse jucării sau poţi cere părerea celei mai bune prietene.

 

 

Loading...
 
 

Citește și