Cum readuci pasiunea într-o relaţie de lungă durată?

pasiunea.jpg

Cum readuci pasiunea relaţie de lungă durată
Chiar dacă multe cupluri evită să discute despre fanteziile lor, acestea reprezintă metoda perfectă pentru reaprinderea pasiunii și reconstruirea vieții sexuale satisfăcătoare
foto: 123RF

Orice relaţie de lungă durată ajunge, la un moment dat, să intre într-o rutină, când partenerii nu mai simt nevoia să facă sex şi nu mai depun niciun efort pentru a menţine flacăra pasiunii aprinsă. Aşadar, dacă nu lipsa iubirii este cauza lipsei de sex din relaţia voastră, atunci comunicaţi! Nu e ușor să deschizi un astfel de subiect, nici măcar după o viață petrecută împreună, dar este vital să discutați despre acest lucru.

Comunicarea rezolvă aproape orice problemă, însă e obligatoriu să vă concentrați pe găsirea unei căi de mijloc. Pentru că femeile au nevoie să se simtă mai mult decât dorite, respectiv alintate, apreciate, complimentate și iubite, un prim pas ar fi ca din relație să nu lipească acest aspect esențial.

Petrecerea timpului împreună și plimbările nu sunt deloc de neglijat. Această apropiere  poate ajuta mult la restabilirea vieții sexuale. În plus, uneori este nevoie să faci sex, pur și simplu, pentru a descoperi că pasiunea nu a dispărut.

Chiar dacă multe cupluri  evită să discute despre fanteziile lor, acestea reprezintă metoda perfectă pentru reaprinderea pasiunii și reconstruirea vieții sexuale satisfăcătoare.

Sexul nu trebuie neapărat să fie cu penetrare, nici să se încheie cu un orgasm. Atingerile, o cină romantică și alte activități erotice vă pot ajuta să readuceți la viață dorința sexuală.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1